Hemma

2018-03-29 / 09:59:00
IMG_1418 
IMG_1432 

Nämen hej. Tänkte visa min lägenhet, min lilla bebis. På riktigt blir jag så lycklig av att vakna upp här varje dag. Med en sådan här utsikt blir man så närvarande, jag kan liksom stå och titta i tio minuter och bara suga in allt. Varje morgon kan jag sitta och kissa och samtidigt se hur Stockholm vaknar till liv. Finns inget annat sätt att beskriva det på än att det är un-der-bart. Varje dag ser himlen annorlunda ut och det finns något nytt att lägga märke till. Jag kan kolla åt ett håll och se skraporna vid Sergels Torg. Åt ett annat håll är Hammarbybacken. Ett annat Gröna Lund. OCH SÅ VIDARE. Jag tror att alla mina följare på Instagram har börjat hata mig ganska mycket sedan jag flyttade hit. Men alltså. Ni fattar inte suget av att varje dag visa utsikten. Det är ju ett nytt ljus!? Alla måste få se. Aja HATERS GONNA HATE. 

IMG_1440 
 
Såhär såg det ut i morse när jag åt frukost. Två mackor med avocado och tomat. Och kaffe. Kan ju berätta vart saker och ting kommer ifrån om någon skulle undra! Tyvärr är det mycket från loppisar. Jag har två sådana här stolar, köpte dem på blocket. Och koppen + fatet (har typ tio av varje) köpte jag på en loppis i Skåne för 10 (!!!) kronor. Alltså för hela servisen. Sue me. Gardinen är från Åhléns och bordet från Ikea. 
 
IMG_1441 
 
Sängen är en bäddsoffa som jag numera aldrig bäddar upp. Jag bara lägger på mitt överkast (från Mille Notti) och alla kuddar. Så blir det som en skön soffsäng istället. Kuddar från vänster till höger: Granit, Ikea, Madam Stoltz, Afro Art, Ikea. Tavlorna är från Fotografiska som ni kanske ser. 
 
IMG_1442 
 
Kolla vilken fin tavla!!! Mammas kollegas dotter har gjort den. Hon heter Ella Lundberg, olyckssystern på Instagram. Känner inte henne men hon gör så fina teckningar. Lampan köpte jag på Myrorna. OBS studentrabatten där. 
 
IMG_1444 
 
Bordet har pappa byggt! Så himla smart och billig grej. Köpte en träskiva på typ Bauhaus för ca 400. Där kan man be dem skära till den i det måttet man vill ha. Benen kan man köpa styckvis på Ikea för 25 spänn. Stolen köpte jag också på Myrorna och jag planerar att måla om den. I en grå färg tror jag? Vad tror ni?
Den där lilla svarta byrågrejen är från Granit. Där har jag massa skit man annars inte vet vart man ska lägga. 
 
IMG_1447 
 
Lampan är från Ilse Crawfords kollektion på Ikea som heter Sinnerlig. Älskar deeeen. 
 
IMG_1457 
IMG_1460 
 
Handdukar från H&M Home. 
 
IMG_1450
 
 
Fåtöljen köpte jag i Skåne på loppis för 50 kr (ja jag skryter med hur lite mina saker kostar). Puffen är faktiskt från Jysk, den fungerar som soffbord. Det var det! Kommentera om ni undrar något mer. Älskar dig lägis. Du och jag föralltid. Eller aa, så länge jag pluggar. 

RSS 2.0