I'm on my way to heaven

2018-02-17 / 11:01:32
fullsizeoutput_6e 
fullsizeoutput_6d 
fullsizeoutput_70 
Bilder från när jag och Milli hälsade på Kriss i Lund i december. 
 
 
 
Hej bloggen!
 
Jag skriver ju aldrig här. Det vet ni. Ni kanske ändå går in här regelbundet och hoppas att jag trots allt ska ha uppdaterat (hej Kriss, tror bara det är du som gör det). Och nu har dagen äntligen kommit. ETT NYTT INLÄGG. 
 
Var tvungen att gå in och kolla vad jag skrev sist för att kunna veta vad som har hänt sedan dess. Skapa ett fack för mitt liv mellan den tredje juni 2017 och den sjuttonde februari 2018. Hmm okej. Jag har flyttat till en ny lägenhet på Kungsholmen, fått nya vänner i skolan tack gode gud och blivit singel. Och jag är inte ensam om det sistnämnda direkt. Jennifer Aniston och Justin Theroux. Lena Dunham och Jack Antonoff. Det råder break up-boom världen över. Är det för att det är ett nytt år? Folk kanske känner att nu är det dags, nu ska jag förändra mitt liv. Ta tag i sådant som skaver och faktiskt göra något åt det. Jag önskar att alla nyblivna singlar mår bra, även om man ibland kan gå sönder inombords av saknad och nostalgi. Det är ju oundvikligt. Men jag hoppas att ni mår bra, för det mesta, i alla fall. Det ni hade med er partner, alla fina stunder, kommer aldrig att försvinna. Alla stunder har hänt. De var på riktigt och kommer aldrig att förändras. Och det kommer bli fler fina stunder, med dig själv eller dina vänner eller någon annan fin person du ännu inte träffat. Tänk på det så ofta ni behöver. 
 
Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om förändring. Det beror förstås på storleken, men ändå tycks jag inte kunna urskilja ett mönster. Jag älskar att gå och klippa mig, slingor gjorde jag sist också. Det är uppfriskande att se något nytt när man ser sig själv i spegeln. Diskutera fram och tillbaka med sig själv om det var finare innan eller efter. Jag kommer på mig själv ofta med att söka efter och skapa förändringar. Omorganisera i alla skåpen hemma, rensa ut min garderob och skänka bort sådant jag till och med tycker om men bara måste byta ut för det måste ske en förändring någon gång ju. Jag kan inte vara samma gamla Sonya hela tiden, även om hon är fin och bra. Jag vill bli fin och bra på nya sätt. Hmm ja det är nog det som är grejen. Jag gillar förändringar där jag nästan kan vara hundra på att det kommer vara en bra förändring. Det är alltid bra att rensa ut saker. Sortera och flytta runt. Slinga håret har ju ingen dött av. 
 
Men att flytta till andra sidan Atlanten, eller att inte längre vara tillsammans med sin bästa person, det kan gå hur som helst. Kanske ligger jag i spillror när allt är över. Kanske triggar det igång en djup depression, eller så fortsätter jag att någon gång varje dag få upp en minnesbild som gör att jag brister ut i gråt. Även om det ibland bara varar i en kvart. Men jag tror inte det? Typ alla som har flyttat utomlands eller varit med om när en relation tar slut är ju bevis på motsatsen? Alla säger ju att det var the time of their lives när de kommer hem till Sverige igen. Och alla säger att det kommer en dag när man känner sig normal igen. Allt jag behöver göra är att tänka rationellt och logiskt. Kolla på statistik och fakta. Det blir bra. 
 
I september flyttar jag till Toronto helt själv. Där ska jag plugga i två terminer. Det är ett halvår tills dess. Jag tänker att då borde jag verkligen känna mig normal igen. Livrädd, men ändå normal. Och när jag kommer hem igen kan jag berätta för alla att det var kul, kanske jobbigt emellanåt, men att det var ett bra beslut att åka. Flytta till andra sidan Atlanten har ju ingen dött av eller?

Kommentarer
Anonym

💕❤️så fint inlögg

Svar: <333
Sonya

2018-02-18 @ 00:11:40
Anonym

Amäända Woods var det som kommenterade ovan!

2018-02-18 @ 15:07:58
Anonym

Amäända Woods var det som kommenterade ovan!

Svar: Amandawoods? Is that all in one word?
Sonya

2018-02-18 @ 15:07:59
Kriss

JAG GLÖMDE JU KOMMENTERA NÄR JAG LÄSTE FYSKÄMS PÅ MIG

sany, så bra och fint skrivet inlägg verkligen <33 kände igen mig jättemycket - tänker också mycket på förändringar och om det är bra eller dåligt och hur man reagerar på dem - du skriver så kloka saker!!
vänta inte 6 månader innan nästa inlägg - dom är för bra!!

2018-02-21 @ 23:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0