21

2017-05-11 / 22:30:00
 
IMG_1269  IMG_1270 
*outfit change*
 
IMG_1310  IMG_1316
 
 
Så. Jag har fyllt 21! Så det kan gå va.
 
Joel hade köpt såna här fina ballonger till mig. Blev orimligt glad som ni kan se. Det krävdes bilder i olika outfits framför ballongerna. Med och utan glasögon. Det hände att jag kastade små ballonger framför mig *lekfullt*. De bilderna blev dock inte blog material. Ballongerna fick mig att känna mig viktig. Min födelsedag blev en grej tack vare ballongerna. Hur dagen urartade sig från och med den stunden spelade ingen roll längre. Jag hade BALLONGER.
 
Den urartade sig dock mycket fint och bra! Jag väcktes med tårta och våfflor och gravlax och cream cheese och allt som är gott. Sedan kom familjen över på en liten bjudning. Allt hade inhandlats på Picard, d.v.s. allt var svingulligt. Vi bjöd på mini-bagels, mini-cheeseburgare, minipizzor, mini-quichepajer etc. Plus att Joel hade köpt en tårta som vunnit tårt-VM! ASSÅ. Chokladmousse bestod den av, ca det bästa som finns. 
 
På kvällen var jag med Milli och vi ba råkade äta den godaste sushin någonsin på nån jävla vänster. Båda ba är detta på riktigt?????? SJUKT var det. Hade en superbra födelsedag och var inte ledsen en endaste stund (för att hänvisa till inlägget nedan). Det kändes stort. Tycker det ska fortsätta så alla födelsedagar framöver. 
 
Nej men annars då. Funderar på heavy livsfrågor dagarna in och dagarna ut. Kan det vara kul att plugga? Är det ens viktigt med pengar? Kommer jag någonsin känna mig nöjd? Etc etc. Kan dessa funderingar vara något typiskt för vår generation undrar jag. Såg någon video på Facebook om millenials och hur vi inte har något som helst tålamod och bara vill ha och vill ha och vill ha. Att vi går runt och är miserabla till följd av allt vi ser på sociala medier och inte kan leva upp till/känner press att leva upp till. Hur vi aldrig skulle orka att bygga upp relationer från grunden utan swipear höger (tror det är höger mvh hann aldrig skaffa tinder). Och annan deprimerande fakta om oss. Det hemskaste är att man känner igen sig i typ allt. Hur ska detta sluta egentligen? Usch det tänker vi inte på. Försöker i alla fall vara medveten om det där med tålamod. Kanske vänta på bussen i tio minuter utan att plocka upp mobilen eller laga någon väldigt lång och komplex måltid. Försök ni. 
 
Måste avsluta detta på ett positivt sätt. Så jag gör en lista över saker jag verkligen skulle vilja göra och hoppas kommer hända inom relativ snar framtid i alla fall:
 
1. Åka till Lissabon som verkar vara mina drömmars stad. 
 
2. Studera i USA helst Kalifornien för vill verkligen känna att mitt liv är en film och sedan kanske inse att det inte var som jag trodde men det var bra att jag fick se det med egna ögon så jag slipper undra. 
 
3. Ha en sommar fylld av nostalgi-iga saker typ som att cykla i Danderyd eller bli skjutsad på pakethållaren och kanske bada i Edsviken och gå på kvällspromenader som slutar med att man köper glass. Synd att inte Buylando i Mörby Centrum finns kvar för då hade jag sagt hyra film på Buylando och sen köpa pad thai på sushin där.
 
4. Hitta en perfekt baddräkt.
 
5. Åka på matresa till Italien.
 
6. Åka till någon fin trädgård och fota med min kompaktkamera och sedan lägga upp bilderna här.
 
7. Sjunga i mikrofon. 
 
8. Dricka min bästa smoothie (kommer göra det imorgon HEHE) här får ni recept: halv banan, lite fryst mango, en näve babyspenat, några myntablad, några squeeze lime och sojamjölk efter behov. 
 
9. Göra en beställning på apotea.se med allt jag behöver!!! Fuktcreme, fuktserum, bomullspads, balsam. HUDVÅRD ÄR LIFE U GUYS. 
 
Så där sätter jag stopp. <3
 
Update: hahahahahahha. Gick tillbaka i arkivet efter att jag skrev det här inlägget. Jag är ju en sjuk människa. I ca 95 % av inläggen pratar jag om SAMMA SAK. Typ ÅÅÅÅH vad ska jag bli när jag blir stor har FETT mycket ångest. Sen ba jag ska göra det här! I nästa inlägg: ska inte göra det där längre, ska göra det här istället. Det ROLIGASTE är att jag på riktigt tänker så sjukt mycket på det här. Började med dessa *djupa och mycket ångestfyllda* inlägg efter studenten (2 år sedan) och det har ta mig fan INTE GÅTT ÖVER ÄN. JAG SKREV LIKADANT I DET HÄR INLÄGGET. VAD ÄR DETTA!?!? JAG ÄR LIKA VILSEN SOM DÅ!??! Godnatt jag avgår

Kommentarer
Page

Hahahahahahahah sista orkar ej

2017-05-12 @ 07:05:16
Lölle jävel

kan vi snälla cykla till D-ryd o bada i sommar??
tack för ett fint inlägg <333

Svar: JA<333
Sonya

2017-05-13 @ 09:01:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0