Lättnadens mamma

2017-06-03 / 20:03:32
DSC_0386 
DSC_0387 
DSC_0378 
DSC_0403 
IMG_0865 
Blandat från förra sommaren :')
 
Hej!!!
 
Igår gjorde jag sista tentan för LÄSÅRET. Har alltså sommarlov. Har alltså spenderat dagen genom att gå världens längsta promenad, handla mat, spontanshoppa lite inför SEMESTERN, sova och äta pastasallad med parmaskinka. Hade nästan glömt känslan av att inte behöva göra ETT PISS. Topp 1 bästa känslor thats fo sho. 
 
Nej men kan vi inte prata lite mer om det här med sommarlov. Känner mig inte klar på den fronten. Ska dock jobba men det känns seriöst som en jävla BARNLEK efter det här året i skolan. Man går dit, gör sin grej, går därifrån och gör något kul av kvällen. Don't mind if I do!!! Ingen ängslig känsla av att man borde läsa något istället för att ha fritid. Ska bli overkligt. 
 
HUR SER MIN SOMMAR UT DÅ!? JO: 
 
Nu ska jag jobba en vecka. Sedan åker jag till Spanien med Joel och familjen! Vi har hyrt hus där och vi ska mest slappa, ligga på stranden, ha hemmadrink med spansk korv och chilinötter, äta paella osv. Kan bli HELT OKEJ. Har längtat till den här veckan i ett halvår. 
 
Sedan kommer jag hem och jobbar en månad. I slutet på juli åker jag till Skåne en vecka för lite sommartraditioner. Obligatoriskt. Så synd att det kanske bara blir en vecka, jag som brukar vara där åtminstone 3-4 veckor. MEN inte gråter jag för det. Ska försöka åka ner någon mer gång om jag får ledigt!
 
Efter Skåne blir det jobb igen samt lite packande. Har nämligen fått studentlägenhet!!!! Haha ni ba flyttade inte du igår. Jo. Men det är ju sådär med boende, plötsligt händer det. Är så himla glad för det. ÄNTLIGEN verkligen. Sååå nu kan vi bo på Kungsholmen resten av studietiden!! Eftersom den är vår nu för 3,5 år framåt så kan vi äntligen ta lite hållbara inredningsbeslut. Tänker inte längre köpa det billigaste vi hittar utan saker vi verkligen gillar. OCH i Skåne, loppisarnas Mecka, kan vi säkert hitta saker som är både svinbilliga och coola.
 
Så lagom till terminsstarten flyttar vi alltså! Älskar fasen när man får en slags nystart varje höst. Vill att livet ska vara så så länge man lever. 

Kommentarer
Kriss

Wiiie fick typ också en nytändning nu haha! Och kan vi Plz gå till Nytorget och äta frukost asap

2017-06-06 @ 04:20:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0