one down eight to go

2017-01-13 / 19:19:39
 
Atm ↑ och en snöig väg hem från skolan. 

 
Nyårsmiddag! + Min brors pepparkakshus i form av vårt sommarställe i Skåne :')

 
Nyårsmiddag pt.2! Kände mig fin den kvällen. 
 
 
Huuuuur ironiskt. Att jag finner tid att skriva ett blogginlägg för första gången på mååånader två dagar innan en tenta. Det borde vara nu jag verkligen inte har tid. Men jag fungerar ju lite annorlunda. Går alltid in i något slags passivt mode ca tre dagar innan en tenta och gör ca ingenting. Vågar liksom inte veta ifall jag inte kan något??? Skulle inte orka ta tag i problemen jag skulle stöta på. Nä. Bättre att inte veta tänker jag. 
 
VAD HÄNDER I LIVET DÅ!? Alla som läser denna blogg vet säkert på ett ungefär. Jag pratar om mitt liv nu alltså. Fast kanske någon som inte har en aning? På söndag skriver jag min sista tenta för terminen och är därmed klar med första terminen på juristprogrammet. Är ändå stolt över mig själv. Ska jag säga varför?
 
– Jag har klarat alla moment i skolan. Har inte behövt göra om något eller så, vilket är skönt. 

– Jag har behållit en frisk inställning till plugget. I onsdags t.ex. så låg jag i soffan bredvid Milli hela dagen och åt frukost, sedan chips och dipp och sen lunch. I soffan. Mitt i en tentaperiod!! *Galen*. Det är viktigt, ta mig fan, att göra sådant när man som allra minst har tid!!! Man kan inte bara tänka på allt man ska göra när tentan är klar, eller när sommaren kommer, eller när man har pengar. Livet FUNKAR inte så. 

– Har varit bra på att ha distans till min utbildning. Bara för att jag pluggar juridik betyder inte det att jag kommer jobba på advokatbyrå, eller i rättsväsendet, eller med försäkringar. Även om jag tycker sådant verkar kul ibland så försöker jag aktivt undvika att ta beslut ang. min *karriär*. Jag tänker att det här är den utbildningen jag gör, typ den mest allmänbildande som finns, och sen får det vara bra så. Jag tänker nog inte byta spår genom utbildning sedan. Kanske bara börjar jobba med något helt annat???

– Sedan är jag stolt över de timmar jag faktiskt lagt ner på skolan samtidigt som jag har jobbat lite och fått ihop vardagen mvh Sonya som leker småbarnsmamma fast endast e student. Livet är ett pussel you guys!!
 
♥     ♥    
 
I alla fall. En annan grej är att jag och Joel har börjat träna tillsammans. Vi har ett gym ca 50 meter från oss där vi har skaffat kort. Så vi går dit nästan varje kväll och gymmar. Känns väldigt bra och kul. Har blivit så mycket starkare bara på en månad. Tycker det är så sjukt att man kan lyfta en vikt och känna usch vad tungt och sedan efter lite träning lyfta samma vikt och känna att det inte alls är tungt!? Den väger ju liksom lika mycket som förut. Hmmm science.....
 
Sedan kan jag även nämna att jag och Joel ska åka till London om prick en vecka! SKA BLI SÅ FRUKTANSVÄRT NAJS O KUL. En makalös känsla när man har något att se fram emot. Och ett miljöombyte är det jag behöver allra mest just nu. Ska ta med mig kameran så förhoppningsvis kommer det upp lite bilder hääär på bloggis. 
 

Kommentarer
Anonym

Gråter att jag läst klart

2017-01-14 @ 08:01:24
Lovve vovve

Alltså så jävla sant att inte ba tänka på saker man ska göra SEN!! klassik mig!! Tack för inspo ska försöka göra saker NU

Svar: You're welcome <3333333
Sonya

2017-01-27 @ 16:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0