Londres.

2017-02-05 / 15:41:03
IMG_1200 
IMG_1195 
IMG_1197 
IMG_1208 
IMG_1209
 
 
Hej februari din jävel. HATAR denna månad. ALLT är grått. Himlen. Asfalten. Träden. Min garderob. Min hy. Blickar hellre tillbaka på London, där jag och Joel var för två veckor sedan. Det var härligt. Massor av smakupplevelser. Här är våra bästa mattips:
 
1. Fiddie's Italian
Alltså Fiddie's är inte mysigt for shit. Tänk er en lokal italienare liksom, noll prestige. MEN SÅ GOTT. OCH BILLIGT! Vi tog varsin pasta, delade på en förrätt och varsin efterrätt och det blev ca 350 kr. Hur sjukt. Ägaren är svingullig och undrar vart man kommer ifrån osv. 

2. Bleecker Street (bild 4)
Joel åt en otrolig hamburgare. Han sa att det typ var den godaste han ätit (han är expert på hamburgare). Så ja. Amazing. 

3. Ben's Cookies
Vi åt fyra var under 3 dagar. Förstår inte hur men det gjorde vi. Finns på många ställen!!

4. Grilled cheese-macka på Borough Market (bild 2)
Uuuugggghhh. Bilden talar för sig själv. Jag älskar ju toast. Fick ett toastjärn av Milli i julklapp och det är redan använt ca 50 ggr. 

5. Five Guys
Välkänd kedja som ni kanske vet men herre jävlar. Tips: bygg din egen burgare och välj ost, mayo, stekt lök och svamp. Helt sjukt. 
 
Ett annat tips: Bo inte på Hilton London Metropole. Namnet ger falska förhoppningar och istället får man en knakig säng och rökluktande rum. Bra läge dock!
 
Utöver att äta promenerade vi mest runt, i Hyde Park, Notting Hill, Camden, Shoreditch osv. Mycket härligt. Shoppade även massa fint men vet inte om det är så intressant att se? Kanske gör ett inlägg med mina bästa köp någon dag. För övrigt hade vi sådan himla tur med vädret! Alltså knallblå himmel varje dag! Så himla fint att få se London i sitt bästa ljus. 

Helgen efter London väntade ett annat äventyr: Göteborg!! Milli har flyttat dit. Och det var min första gång där ever?? Så sjukt och pinsamt. Jävla Stockholmare man är. Men mer om det i ett annat inlägg :)))

Kommentarer
Milli

Åh

2017-02-05 @ 21:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0