Livets dag.

2016-05-05 / 13:43:46
 
Den här tisdagen var allt annat än tråkig och vardagslik. Jag blev hämtad på morgonen av Milli, som hade frukost från Gateau med sig till hela slanten. Sedan hämtade vi upp Kriss och SEN styrde vi kosan mot Hasseludden och YASURAGI. Har velat åka dit så himla länge, och nu var det äntligen dags. Vi fick denna oslagbara idé när Kriss fortfarande var Chamonix men snart skulle komma hem. VEM kan komma på ett bättre ställe för reunion och catching up än Yasuragi? Svar ingen. 
 
DAGEN VAR SAGOLIK. Allt är så jävla zen. Är omöjligt att inte bli avslappnad. Vi begav oss direkt till de varma bassängerna utomhus i våra likadana baddräkter, rockar och tofflor. När man sätter ner fötterna i vattnet med PERFEKT TEMPERATUR så dör man lite. Det är så fruktansvärt skönt. Obeskrivligt. Out of body experience. Ja och sen så låg vi där och guppade och pratade och hade det bra. Vädret var strålande så vi låg också och solade i flera timmar i varsin solstol. Till lunch åt vi sushi, sån där BRA sushi som känns riktigt färsk. Det var med brustna hjärtan som vi lämnade denna magiska plats. Det kändes verkligen som att vi hade varit på semester! Man var helt lugn och varm i kroppen. Det brukar ju man faktiskt inte kunna bli bara under en endaste ledig dag. Men på Yasuragi går det. Vi har redan bestämt att detta ska bli en årlig tradition. 
 
Jag hade med mig min nya kamera of course! Tycker bilderna blev bra, men det är något fel på den manuella inställningen. Kan liksom inte ändra slutartiden och bländaren, bara ISO. Måste därför gå till en fotobutik snarast för att kunna veta om det är något fel på programvaran eller bara jag som inte fattar. I så fall måste jag skicka tillbaka den och få en ny :( LIFE. Så mycket trams!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0