a party without a cake is just a meeting

2016-05-15 / 20:56:23
 
Har varit adorable, sovit och ritat på senaste.
 
Hejjj. 
 
Alltså hur snabbt går inte tiden!? Ännu en helg är slut. Ännu en vecka börjar imorgon. Vart tar all tid vägen!? Imorgon ska jag också på min kusin Nellys studentskiva. Det påminner mig om att ett heeeelt år har gått sedan jag tog studenten. Alltså va. Har gjort mycket men ändå inte. Känns som att förra terminen när jag och Joel bodde i Skåne inte har hänt ens. Jag glömmer den perioden så ofta, vilket gör att det känns som igår jag tog studenten. Det är liksom först nu som jag gör det där typiska efter-studenten-grejset. Jobbar och bor hemma dvs. Hahaha drömmigt. 
 
Men kul ska det bli! Temat är cocktail med touch av Europa, och inbjudan såg ut som en flygbiljett. Jag ska ha glittrig 90-talsklänning (för man måste ta vara på varje tillfälle att ha en sån) och basker. Känner mig som typ Winona Ryder/Vanessa Paradis. JA <3 En riktig parisienne. 
 
Har för övrigt en sådan där app som räknar ned tiden till olika event eller happenings eller vad man nu vill. Jag har två stycken inlagda datum där, 1: när jag åker till USA i juni och 2: när jag flyttar till Los Angeleeez i januari. Är TJUGOFEM dagar kvar till förstnämnda och SJU MÅNADER till nummer två. Ändå sjukt ju. Har bara fyra jobbveckor kvar innan ett välförtjänt break i tre veckor. Life begins hörrni. Sommaren närmar sig. Nej, vad säger ni? Ska vi avsluta det här inlägget med lite HETA tips? Mmhhmm.
 
Tips 1: Gnarly Burger i Vasastan (är det väl ändå?). SÅ GOTT. Gigantiska burgare dränkta i ost. Pommes är INKLUDERAT i priset. Borde vara självklart för alla hamburgerställen. Beställ truffle mayo som dipp. Och dö.
 
Tips 2: Har du kläder du behöver bli av med? Orkar inte sälja dem? Kommer aldrig iväg till textilcontainern? Lämna in kassen med kläder på närmsta H&M och få en kupong på 50 kronor vid köp av varor för minst 300. H&M använder det sedan för att göra nya kläder. HUUUUR bra?
 
Tips 3: Croque Monsieur på Pascal vid Odenplan. Den godaste. Du någonsin. Kommer äta. Bättre än alla jag testat i Frankrike. Det borde betyda något.
 
Tips 4: Tecknade serien Rick & Morty på Netflix. Faktiskt jätterolig och superinnovativ!
 
Tips 5: Bra matlåda om man inte orkar laga något, inte vill spendera en hundralapp och vara lite nyttig, den ungerska grytan från Spoons. Säljs på många mataffärer! I en liten plastburk. Så himla god. Kostar runt 50 kronor.
 
Okej det var allt jag kom på för stunden. Det mesta var mat. Classic. Men vad vore livet utan god mat? 
 
    
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0