Look down

2016-03-28 / 18:26:39
 
Märkte i mitt bildbibliotek att jag har en tendens att ta bild på fötter. I fågelperspektiv som det så fint heter. Här är några av dem! Tagna i Stockholm, Malaga, New Jersey och Skåne! Tycker att det blir ganska fint när man gör så. Finns mycket att se på marken också MINSANN.
 
Idag har det varit så himla fint väder så jag tog en lång promenad ute på djurgården och ner till Strandvägen. Där köpte jag en Cola Light på 7-Eleven, satte mig på kajen och NJÖT. Helt sjukt vilken skillnad lite sol gör. Och den tar som fan!? Känns som man blir brun direkt. Tur att min CC cream har spf 20 HEHE. Den kommer från Lumene btw och är så jäkla bra. Tips tips tips. 
 
Imorgon börjar en ganska jobbig vecka för mig där jag ska kombinera mina två jobb för första gången. Är ganska ny på både, eller ja, väldigt ny på det ena, men det kan vara kul att variera lite! Vill inte hamna i en för fyrkantig tillvaro. Veckorna kanske känns mer händelserika och längre (på ett bra sätt) om man har två jobb! Vi får se hur det går helt enkelt. 
 
Har på sista tiden blivit mer och mer taggad på plugg. At the end of the day är jag bättre på plugg än jobb hehe. Tycker också att det finns så himla mycket intressant! Har börjat kolla på kurser på UCLA där jag planerar att börja i januari. Tänker antingen typ Business med inriktning finance, mest för att det känns användbart både för mig själv och i arbetslivet. Men dem har massa annat kul också! Typ Music and Entertainment management och sånt EXOTISKT. Jag är dock låååångt ifrån ett beslut, och dessutom har jag gott om tid på mig. Det blir spännande och se vad jag bestämmer mig för! 
 
Försöker att inte tänka för mycket på att jag ska ÅKA iväg liksom. Lämna Sverige och alla här. Jag tror verkligen att det är något jag måste göra, dels för att jag har drömt om det så länge, och för att det känns helt omöjligt för mig att stanna i Stockholm/Sverige och börja plugga och sen så ba ere så. Så är man kvar här i kanske fem år till. Behöver en ny miljö, en STOR upplevelse! Och dessutom kommer kompisar, Joel och familjen komma och hälsa på. SÅ: det blir bra. 
 
Ska nu iväg och äta italienskt med Carro som jag inte träffat på år och dar!!!<333 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0