It's a little blurry how the whole thing started.

2016-01-25 / 21:12:00
 
 
 
Måndag den 25e! Månadens bästa dag för många p.g.a. löning! Inte för mig däremot. Inget klirr i kassan denna månad. Pengarna börjar sakta men säkert sina, men det har sin charm det med. Man gör i alla fall inte av med dem på onödiga saker. Och det lilla man har är ingen idé att spara!! Så helgen bjöd på både pizza och sushi för mig. 
 
Fick alltså ingen lön, men något annat fick jag! En alldeles underbar upplevelse! Jag pratade med mamma idag om att jag nu är inne i en period då jag är nervös hela tiden. Jag går nervöst runt och väntar på att börja mitt nya jobb. På att möta upp en främling som ska köpa något av mig (kläder. Inte droger). På telefonsamtal. Och idag så gick jag nervöst runt och väntande på... MIN TID HOS SÅNGPEDAGOGEN. Puh. Alltså. Jag tror ingen av ens mina närmaste vet hur jag låter när jag sjunger. INGEN. Men det gick faktiskt bra! Och det var så himla kul. Längtar redan till nästa gång. 
 
Man känner sig fruktansvärt vilsen efter studenten (säger "man" så att jag inte känner mig ensam). Vem är jag? Vad är viktigt för mig? Hur vill jag att mitt liv ska vara? Etc. for all eternity. När jag kom och tänka på att börja sjunga tänkte jag ni vet "vad skulle jag göra om jag inte behövde tänka på pengar, min talang för det, eller något annat". Då blev mitt svar att sjunga. Det har varit en sådan där dröm som är så far-fetched och ologisk och opraktisk att man bara skitit i att berätta om den. "Det kommer ändå aldrig hända". Tänker att detta ändå är en bra utgångspunkt, att tänka såhär alltså. För nu när jag är 19 har jag verkligen råd med den mentaliteten. Om 5 år spelar det ingen roll om jag la några tusenlappar på att gå hos en sångpedagog vintern 2016. Förhoppningsvis kommer det gå bra och jag fortsätter sjunga. Jag hoppas att inte samhället kommer emellan och diskret men bestämt börjar viska i mitt öra "hörru, Sonya, dags att hoppa på den där vidriga utbildningen nu va". Förhoppningsvis kan jag bara fortsätta. För det är ju det jag skulle göra om jag bara tänker på min lycka, vad som gör mig glad och vad som får mig att må bra ända in i benmärgen. Jag vet ännu ingen annan sysselsättning som får mig att känna så. 
 
Den sista tiden har varit fylld av mycket ångest för min del. Mycket onda spiraler i tankegångarna. Men efter 45 minuter hos sångpedagogen släppte typ 75 % av det. Enligt mina mått är det rättså effektfullt.

Kommentarer
MADDISENJ.SE

Skönt att mycket av ångesten släppte efter din stund hos sångpedagogen. Vad är det för nytt jobb du ska börja på?

Svar: Ja verkligen! Jag ska bli lärarvikarie! :D
Sonya

2016-01-26 @ 09:28:46
URL: http://maddisenj.se
Lölle

Musik är LIFE

Svar: Allt annat bleknar liksom i jämförelse
Sonya

2016-01-26 @ 17:54:47
ISA

jag vill höra dig sjunga nu juuuu! :)

Svar: Hehehe jag har en låååång väg kvar till jag kan sjunga inför folk :))
Sonya

2016-01-27 @ 19:56:43
URL: http://isabyl.devote.se
Elin

Vilken jättefin bild på dig!

2016-02-06 @ 17:43:37
URL: http://nouw.com/elinsfoto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0