Instruktörer och mattor.

2016-02-20 / 20:59:00
 
Har en slapp lördag här hemma, känner mig helt dränerad på energi. Igår efter jobbet hade jag bokat in ett pass på mitt nya gym (har börjat på fitness 24/7) och jag var taggad. De har obegripliga namn på alla sina pass så man kan omöjligt förstå vad de innebär om man inte kollar upp det i förväg. Vilket jag såklart hade gjort. Det var ett slags cirkelfys jag stod inför, med olika stationer och intervaller och grejer. Skönt det ska bli att bli helt slut tänkte jag. Little did I know. LITTLE DID I KNOW. 
 
Passet skulle vara 50 minuter. Efter uppvärmningen ville jag dö. Instruktören var fullkomligt galen. Han var smal som en pinne men med muskler, spänstig som ett gummiband. Han skrek (vrålade) på en som att han hatade en. STANNA INTE RÅÅÅÅ!! HÖGA KNÄN SA JAG DET DÄR ÄR INTE HÖGA KNÄN! SPURTA SA JAG! Alltså jag avskyr den här typen av instruktörer. För mig är det helt obegripligt hur folk kan bli motiverade av att någon sänker en sådär in a moment of such pain. Alltså benen brinner, man svettas och hatar det, och då skriker någon på en att man gör fel/borde göra bättre. Dessutom var det inte nivåanpassat så vikterna han hade lagt ut orkade jag inte ens lyfta. Hade inte förvånat mig om han ba OM JAG SÄGER ATT DU SKA KLARA 50 KG SÅ GÖR DU DET FATTARU. Man ba ja okej men då lyfter jag väl den då!!! Lätt som en plätt haha!!! Usch det var hemskt. Så jag bokstavligen sprang mot dörren efter 20 minuter. 

POÄNGEN ÄR: den där formen av träning är helt meningslös för mig. Det var verkligen en stämning där inne som kändes fokuserad på kroppens utseende, inte på välmående. Träning ska ju vara en relief från vardagen, så man kan slappna av och släppa stress. Det där gjorde mig ännu mer stressad. Det fick mig att sakna alla medelålders kvinnor på core-passet på friskis, där instrukören ba: "andas, gör i din egen takt, känn efter vad du klarar av just IDAG". Åh :')
 
Nu till lite andra roligheter! Jag har fått en ny matta i mitt rum. Och ett fejk fårskinn att sätta ner fötterna på varje morgon. Se bild två. Fint va!!! Jag har ett hemskt plastgolv i mitt rum men nu är det till största delen täckt, tack och lov. Min fina ljusslinga fick jag i julklapp, den har jag inte heller visat! Mamma köpte den i någon lada ute på landet typ?? Om någon är intresserad kan jag säkert få reda på exakt var och av vem. På den sista bilden ser ni mina favvosaker i min hylla. Fint va!!! Teckningen på björnen har jag gjort och det är en total ripoff på Marc Johns fina teckningar som jag älskar. Den blev inte alls lika fin som hans men när jag har råd kanske jag köper den riktiga här. Tycker att budskapet är så gulligt och sant. 
 
 

Newpsies.

2016-02-09 / 19:12:09
 
 
 
 
Hej från en förkyld mig!
 
Har inte jobbat den här veckan utan legat och bokstavligen maraton-tittat på O.C. Alltså denna serie. Den innehåller allt jag älskar i en serie:
 
1. Fin miljö. Helloooooo Newport Beach, alla FETA mansions (speciellt Summers hus!!!!), solnedgångar och ba sommar året runt.
 
2. Halvbra skådisar som man manipuleras till gilla så mycket att man till slut blir övertygad om att de borde vinna en Oscar. 
 
3. Alla sköna konversationer som bara handlar om logistik. "Oh hey man, yeah I'll pick you up at five, ok sure see you there". "No sorry I can't I'm helping Kirsten setting up for the party on Saturday" OCH SEN så ÄR det en fest på lördagen!!! Man verkligen LEVER deras liv asså shit.
 
4. Foodporn. NO MERCY. Varje avsnitt så äter dem hamburgare, chilli cheese fries, bagels, pannkakor och milkshakes. Det absolut VÄRSTA som finns är dock när dem inte äter upp eller tackar nej till maten!?!?!?! "No I'm not hungry" ExecjUUUse me vem fan är du. Jag antar att ni kommer ihåg i Föräldrafällan (vem kan glömma) när Lindsay Lohans privata kock/nanny/hembiträde har lagat helt sjuk frukost och hon tar EN TUGGA och sen går. Det skär i mitt hjärta varje gång jag ser det. 
 
5. En catchy theme-song (CALIFORNIAAAAAA HERE WE COOOOOOOOOOME).
 
Det var väl typ det. Älskar allt annat också. Sandys buskiga ögonbryn, Seths läspande, Ryans don't give a fuck-face, Marissas hiskeliga outfits. Men den bästa karaktären är Summer, vill vara henne. 
 
Såhär in the midst of äckliga februari året efter studenten vill man bara fly från alla problem och frågor som hemsöker en. Varenda dag har man nya idéer om ens nästa steg. Igår skulle jag börja på komvux till exempel. Men ikväll tänker jag bo i Newport och äta chilli cheese fries och sitta på piren i solnedgången. 

RSS 2.0