Summer friends don't stay

2016-08-19 / 17:58:50
IMG_0685 
IMG_0670 
IMG_0835 
 
Tre blå bilder från USA.
 
HEJ!!!!!!!
 
Blir nästan tårögd när jag ser att tre tappra själar har gått in på bloggen varje dag. Ni gav inte upp hoppet. Folk skrattade åt er. Kallade er naiva. "Sonya kommer inte tillbaka, gå vidare nu". Men något inom er sa att än är det inte över. Ni stod på er. HAH tänker ni nu. Hon är tillbaka. Vad var det vi sa!!!
 
Fredag den 19e augusti är det idag. En hel sommar har passerat utan så mycket som ett knyst här inne. Jag fantiserar om att ni har spekulerat kring vad som har hänt med mig. Ligger jag dumpad och heartbroken i fosterställning och gråter? Kanske hänger jag numera med ett nytt gäng som hatar bloggare så att jag måste liksom skratta nervöst och ba heh aa fett töntigt med blogg haha när de pratar om det. Eller så har ni börjat hata mig för att jag är precis som alla andra med en mindre blogg som bara bestämmer sig en dag för att NÄ! Nu får det vara bra. Och så säger de inget. INGENTING kan de ge sina trogna läsare som dag ut och dag in har tittat in och läst en massa tomma ord och tittat på slarviga bilder. 
 
Inget av det där är jag!!! Jag är inte dumpad (thank god), jag har inga nya kompisar (...) och jag har inte slutat blogga. Eller jag gjorde ju det i och för sig men det var inte med meningen. Lovar att avsluta den här bloggen med ett högtidligt avskedsinlägg om det nu skulle hända. Hoppas inte det. 
 
Min sommar har sett ut såhär: 
 
JUNI: Jobbade typ ett pass innan jag åkte till USA, närmare bestämt till New Jersey med mamma. Efter några dagar där mötte jag upp mina kusiner inne på Manhattan där vi bodde i fem dagar i Harlem. Efter det åkte jag tillbaka till NJ några dagar och SEN avslutades resan i Connecticut med lite white suburban life. 
 
JULI: Jobbade i två veckor ganska intensivt. Sedan var jag ledig några dagar i Stockholm. Efter det bilade jag ner till kära Skåne och där var jag till och med i lördags. Milli var på besök, sedan Joel också. Vi spelade tennis, åt paj med vaniljglass och sträckkollade på Netflix-serien Stranger Things. SE DEN FÖR BÖVELEN. 
 
AUGUSTI: Är hemma i huvudstaden. Är ledig. Är pank. Räknar ner till den 25e. Har köpt en ny dator på vilken jag skriver detta just nu i denna stund. Den är helt sprillans ny. Tog bussen till Elgiganten och gick raka vägen upp, sa till killen att den här vill jag köpa. Var ute ur affären efter fem minuter. Kändes mycket rikt gjort av mig. Det jag gör nu är att vänta in min skolstart. Jag kom in på juristprogrammet på Stockholms Universitet och bestämde mig för att köra! Känns mycket spänt. Planerna på att åka till UCLA som jag så obekymrat delade med mig av här tidigare är alltså put on hold. Man är en vilsen själ när man är tjugo vårar, det är allt jag kan säga om den saken. Men det skär lite i mig när jag ser andra som reser iväg dit nu för att börja plugga. Aint gonna lie about that. Men, jag älskar Stockholm, så det så. Mig är det inte synd om!!!
 
Tänkte göra lite förändringar i bloggdesignen. Har gjort en skiss på papper men det är ju LITE lättare än att faktiskt göra det i praktiken på datorn. Men jag ska försöka! Något nytt och kul blir det i alla fall. ♥

Kommentarer
Anonym

Sitter o pausar i middagen för att läsa din blogg. Fan vad skönt o ha dig tillbaka, välkommen!
/Milli

Svar: Älsk<33333
Sonya

2016-08-19 @ 21:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0