Peanut butter.

2016-04-17 / 18:22:13
 
Hallååååå. 
 
Här är några smakprov på lite affischer jag har gjort under senaste tiden. Majoriteten är härliga quotes som ni ser, bl.a. från Clueless och Emma Stone. Ord jag kan relatera till. Och förhoppningsvis ni andra också! Om ni är intresserade av att köpa en affisch får ni gärna kontakta mig via min mejladress sonyafriberg@hotmail.com, eller skriva en kommentar i kommentarsfältet! Då kan ni även få se bättre bilder än det här collaget, hehe. 
 
Min helg har bestått av öl och pladder, jobb på Hornstulls matmarknad, pizza till frukost och jakt på billiga möbler (dock förgäves). Ett par överlag bra dagar ändå. Vad har jag lärt mig? Jo:
 
- Att man måste våga fråga och ta plats för att komma någon vart i livet.
- Att träffa nya människor inte är läskigt och att det egentligen är onödigt med nervositet innan. 
- Att man inte ska nedvärdera sig själv och använda förminskande ord när man beskriver sig själv eller sin egen prestation. 
- Att huvudkaraktären i Draktränaren heter Hicke Halvhulk och att inte veta det kan kosta en 100 000 kronor. (Kollade på Smartare Än En Femteklassare igår)
 
Typ det. 
Imorgon börjar en ny jobbvecka och på torsdag åker jag till Åre över helgen. Ska bli skönt med miljöombyte, även om det är uppe i norr. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0