Every wrong done will be alright.

2016-04-05 / 22:16:30
 
Hej.
 
Har haft en ypperlig dag. Jobbade till halv två, då åkte jag hem och mötte Milli (vi bor ett hus ifrån varann) och handlade mellis i form av yoghurt, juice och frallor från vårt LOKALA bageri. Om ni är i Stockholm och vill ha bra bröd etc. så är Ett Bageri ett tips. Det heter ETT BAGERI. Så att alla fattar. Sedan gick vi hem till Milli och åt en good old efter-skolan-klockan-är-halv-tre-inga-föräldrar-är-hemma-mellis. Alltså kommer ni ihåg den!?!?! Det var dock så mycket mer spårat än facking yoghurt och bröd. En NYTTIGARE dag tryckte man en Frödinge kladdkaka var. Tre Billys och ett paket ballerinakakor. Inte undra fan på att ens föräldrar blev inkallade till EXTRAINSATT möte med skolsystern där hon lät ens viktkurva på datorn tala för sig själv. Lite besvärat ba "ja ni ser ju själva...det är ju inte direkt en vikt vi...hrm...rekommenderar". Stadigt käpprätt uppåt med en lutning på 70 %. En röd linje med en helt annan form än den blå, som var den NORMALA vikten. Kanske bara var jag?!?? True story tho. I lågstadiet, min skolsyster ba: WOW sonya, kurvan börjar äntligen sakta ner!?!! Vad har du gjort!? Jag ba vi har bytt bröd hemma. Hon ba det är ju JÄTTEbra. Nej men skämt åsido (dock inte skämt, det gick till såhär). Detta satte grova spår i mig. Detta och att jag blev kallad tjock av en klasskamrat på veckobasis i mellanstadiet. Ända upp till typ 15 års ålder såg jag mig själv som knubbig även om jag inte var det. Tror fortfarande jag tittar på mig själv med för kritiska ögon ibland. Det har dock blivit otroligt mycket bättre med åren. Idag tycker jag oftast att jag är fin som jag är. Men det tog tid. Tycker det är så himla hemskt att många tjejer lider av ätstörningar. P.g.a. samhällets krav och exponering av "perfekta" kvinnokroppar, och även p.g.a. en skolsyster eller mobbning. Tack och lov blev det inte jag. 
 
Okej detta var en parantes. I alla fall. Sedan joinade Kriss oss på Skype från Chamonix. SNART KOMMER HON HEM. Fyra månader har redan passerat. Och vi ska ha en hejdundrande reunion efter valborg (min fölsis btw ^^). 
 
I alla fall. När jag redigerar bilder på mobilen använder jag VSCO-appen. Så himla fina filter och bilderna blir 8236784 ggr bättre. Mitt VSCO-bibliotek har blivit en fin egen liten feed, med never before shown material som jag nu har publicerat på mitt VSCO-konto. Några smakprov ser ni i collaget ovan. Drömmigt va!? Här kan ni se allt jag laddat upp hittills. Mitt konto heter sonyafri så ni vet!
 
♥     ♥     
 
Bild 1: När vi vandrade i Cinque Terre 2014. Har sådan brutal reslust men kan inte åka pga inga pengar och inte ledig. Men jag kom på att det för stunden går att leva på minnen som dessa. Man har sett så mycket fint egentligen. Ibland måste man bara tänka sig tillbaka och uppskatta det. 
 
Bild 2: Mitt och Joels hotellrum på Story Hotel i Sundbyberg som vi bodde i på alla hjärtans dag. Så himla fint. Och och och dem har en Phils Burger som hotellrestaurang!!! Vi åt där obvi. 
 
Bild 3: AVOCADOMACKAN PÅ NYTORGET 6. I sommar ska jag gå upp i ottan igen och sitta 07:00 på deras uteservering i morgonsolen med en sån framför mig. LAJF.
 
Bild 4: Bokläsning i utomlandsvärme. Need I say more.
 
Bild 5: Topp 3 bästa köp jag gjort. Tips är att testa Caliroots rea, dem finns i PK-huset. Där hittade jag dessa för typ 600 (ca halva priset)
 
Bild 6: Fika i söndags faktiskt på Rosendal med Joel och mamma! Vi blev dock fett besvikna att morotskakan inte fanns för den är såååå knkjegrk god. Har redan bloggat om den jag vet men den är värd en till shoutout. 
 
Kom ihåg. Ni är fina. Alla kroppar är fina kroppar, om det bor en fin människa i den. Vilket jag vill tro att det alltid gör, förrän något bevisar motsatsen. 

Kommentarer
Joel

Hahaha "vi har bytt bröd hemma".
Btw bild 5 var inget köp du gjorde... Försök inte!

Svar: Hahaha FINE. VIIIII köpte hehe thank u<33333
Sonya

2016-04-06 @ 00:19:42
Lölle

Tre Billys hahahhahahahhahahah
så jävla sant o gott

Svar: minnen<333333
Sonya

2016-04-09 @ 17:24:14
Kriss

KAN VI GÅ UPP I OTTAN OCH ÄTA AVOCADOMACKOR PÅ NYTORGET?? Plz

Svar: Men ja
Sonya

2016-04-10 @ 11:21:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0