California check list.

2016-04-10 / 17:57:46
Som jag har berättat tidigare planerar jag att plugga i USA nästa vår, närmare bestämt i Los Angeles. Dock kan ju mycket hända tills dess, jag kanske ändrar mig och hittar på något annat. MEN, än så länge är det planen. Så jag tänkte dela med mig av lite saker jag vill göra när jag är där. Riktigt töntiga saker-jag-sett-på-film-eller-instagram-saker. Men kan ju ändå vara kul??? FÖRRESTEN. Den enda grejen som får mig att tvivla är att jag åker ensam. Så om någon ba hmm jag vill typ också åka dit SÄG TILL. Jag letar roomie, reskamrat eller någon som bara vill hälsa på kanske. All is welcome. Klicka på bilderna för att komma till bildkällan.
 
 
UCLA
 
Jag kommer studera på UCLA, som verkar ha ett så himla najs campus. Det ligger i något som heter Westwood. UCLA är en mycket populär och ansevärd skola när det kommer till film, skådespeleri, manusförfattande osv. Därför har dem minst en gång i månaden filmpremiärer där, då alla medverkande skådisar och producenter kommer! HUR KUL. Jag kommer inte att plugga något sånt, men jag är ju väääldigt intresserad av det. Så detta ser jag framemot MYCKET.

 
In N' Out och andra matställen.
 
Finns det någon som har missat dessa burgare eller??? Verkar sinnes. Och vad jag gillar är att In N' Out bara har kött hämtat från gårdar inom en viss radie från restaurangen. Det gillar vi. MILJÖTÄNK, bra där. Vill även testa massa veganska restauranger, som det verkar finnas mycket av. 
 
 
Los Angeles County Museum of Art.

Konst uppskattar jag alltid. Los Angeles konstmuseum verkar ha väldigt "likable" konst, som det flesta kan finna tilltalande. Utanför finns den här lampkonstellationen (ovan till vänster) som ni kanske känner igen från No Strings Attached??? Klart man måste gå till ett ställe där Natalie Portman har knuffat runt Ashton Kutcher???? ja.
 
 
Runyon Canyon

Hiking verkar ju vara en jävla LIVSSTIL i Los Angeles. Och alla verkar göra det i Runyon Canyon. Har läst att det finns massa andra rutter också, men denna verkar mest populär. HAJKA är en skön träningsform tycker jag. Man behöver liksom inte hålla ett högt tempo eller stressa. Det får ta timmar. Och man ser massa fint på vägen.
 
 
California Pacific Coast Highway

Alltså åååh skulle verkligen vilja åka bil längs kusten. Men jag kommer ju inte ha bil där. Kanske lär känna någon som har??? Verkar helt SJUKT vackert. Man kanske gör en längre utflykt av det och stannar över natten i Santa Barbara eller Big Sur. Ser nästan mest framemot själva miljön och naturen i Kalifornien. Sådan kontrast till Sverige och så varmt, tropiskt och mäktigt.
 
 
Venice

Asså Venice är typ mitt drömställe att bo på. Känns oerhört idylliskt och lugnt. Äckligt dyrt såklart. Men det är ju gratis att titta på.
 
 
Hus-sightseeing

Los Angeles för mig ÄR typ film. Allt man liksom beundrat i filmer och serier finns där. Som huset i The Holiday som Cameron Diaz bor i ja jag vet att alla fattar vilket jag menar och att ni också drömmer om det from time to time. DET ÄR SÅ. JÄVLA. PERFEKT. Orkar inte ens. I alla fall. Man kan åka på sightseeing buss runtom i Los Angeles och få se kändisars hus och hus som använts i filmer. Shit vad jag kommer sitta där med kameran redo som aldrig förr.
 
 
GUUUUD vad taggad jag blev på allt nu. Kanske har jag lyckats övertyga någon av er också? Kom ihåg vad jag skrev i början. Vem du än är, okej du måste vara tjej för att få bo med mig heh, tveka inte att höra av dig om du också planerar att vara i L.A någon gång mellan januari-september 2017. Let's be friends!!! CSN kirrar skolavgift och inkomst. Ni når mig på sonyafriberg@hotmail.com eller i kommentarsfältet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0