September.

2015-09-05 / 17:11:00
Untitled 
Untitled 
Untitled 
Untitled Untitled
 
Jag lovade ju bilder från Köpenhamn och detta ↑ bidde det. Blir så arg på min kamera. Känns som att jag inte känner den längre! Vem har du blivit, Canon EOS 1000d? Look at yourself goddamn it. Man umgås med dig, allt är frid och fröjd, bilderna blir bra, solen skiner. Sedan kopplar man in dig i datorn och PANG BOOM så sviker du en. Bildkvaliteten är katastrof. Fokus är off. Bara USCH. Eller är det jag som inte räcker till längre? Jag vet inte. Tror det är bäst om vi inte träffas mer och jag hittar en bättre ersättare för dig. BAAAAAHHHH (bye). 
 
Vi spenderade som sagt en natt i Köpenhamn. Vi kom fram vid ett, då gick vi av en slump förbi hotellet vi skulle bo på heh så vi gick och checkade in. Vilade lite på rummet och jag tog bilder i spegeln. The usual!!! Sedan gick vi ut på stan. Vi skulle till Strøget, shoppinggatan, men vi gick tydligen åt motsatt håll i ungefär 30 min. Så när vi vände om för att gå tillbaka var vi så hungriga så vi köpte pizza<33333 Alltså jag ÄLSKAR Köpenhamn, men de senaste gångerna jag har varit där har jag och pappa cyklat dit. Och det är så bra att ha cykel där för man kan ta sig fram superlätt och supersnabbt, och typ se hela staden under en och samma dag. Nu gick vi bara, vilket var lite jobbigt eftersom vädret inte var det bästa. Så det är mitt tips! Åk till Köpenhamn på sommaren med cykel, eller hyr cykel där! 
 
Kvällen avslutades med middag på Wagamama, promenad i regnet samt chokladmjölk och chocolate chip cookies på hotellrummet. Det var är mycket mysig getaway! Hur nice att man kan ta sig med tåg från Helsingborg till Köpenhamn när man vill??? SKÅNE <333
 
P.S: Vad tycker ni om mina ändringar i designen? Det kommer ske fler lite här och var, då och då :))

Kommentarer
Kate Winslet

fett mys helg ändå, när du skrev ccc på rummet tänkte jag på London när vi köpte pizza till vårt fittfina rum

Svar: Omg kate winslet coolt<333 åh ja det var bäst
Sonya

2015-09-05 @ 18:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0