Inhale, exhale.

2015-09-20 / 10:51:00
Untitled   
Untitled

Untitled
Untitled Untitled 
Igår när jag och Joel gjorde utflykt till Mölle där allt var stängt och det började regna.
Men Joel var glad för sin nya telefon i alla fall!
 
Usch vad hemskt det känns att inte kunna blogga som jag vill. Jag har helt enkelt inte tid!! Om ni bara visste hur mycket plugg det innebär att gå grundkursen i franska skulle ni skratta åt att jag ens hinner skriva DETTA. Dock är det mycket frihet på universitetet, det är ingen som kollar eller gnäller ifall du inte gjort det du ska. Men, hur kul är det att sitta på en föreläsning och inte fatta nånting medan alla andra nickar instämmande och mumlar "mm" som att de inte kunde sagt det bättre själva (-.-). Precis ja, ackusativobjektet påverkar tempus och modus och bajsus. Dock har det bara gått några veckor, och jag märker redan att jag utvecklas!! Så om fyra månader när kursen är slut borde jag vara ett geni. Enligt mina uträkningar.
 
Nu blev min inledning väldigt negativ, som inte alls stämmer överens med hur jag känner mig! Jag trivs jättebra här. Lund är en så mysig stad, även om det inte är där vi bor. Det är ju pendlandet som är jobbigt, men inget kan slå att kunna ta promenader vid havet varje kväll och lördagsmorgon. Jag tror att om jag hade gått samma kurs i Stockholm hade jag antagligen varit inlagd för stressyndrom just nu. Det finns så mycket runt omkring där som gör stressen värre, men här är allt runtomkring harmoniskt istället<33 Det enda jag saknar är familj och bästisar. Men dem kan väl komma hit och stanna???? ;))) 
 
Dessutom har jag lärt känna några asnajsa personer i min klass som jag pluggar med och gör annat skoj. Har t.ex. skaffat två veckors kort på en yogatudio!! Ahhh love life efter ett yogapass. Man får lust att droppa allt och åka på yogaretreat på Bali. Sjukt hur lite andetag och konstiga ställningar kan få en att hitta värsta lugnet?? Synd bara att det är så jäkla dyrt. Det är därför jag ska bli rik har jag kommit på, så att jag kan gå på yoga, gå på dans och köpa färsk mat över disk, i bagerier och på bondgårdar. LEVA LIVET SOM MAN SKA helt enkelt. Samhället alltså, vilken salig röra. 

Kommentarer
Patrik at Brass&Gold

Så härliga bilder!

2015-09-20 @ 13:35:02
URL: http://brassandgold.com
Milli

åh va kul o höra att du trivs trots bajsmegamktplugg!!!

2015-09-20 @ 17:07:54
Milli

Verkar ju drömmigt o bo där!! I er drömmiga lägenhet!

Svar: Jaaaa det är asmys!!<33333
Sonya

2015-09-20 @ 17:10:17
Kriss

din blogg fucking äger!! count me in for 16 otober-helgen :))))))

Svar: <3333333333
Sonya

2015-09-20 @ 21:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0