Deep fry that shit.

2015-10-10 / 23:54:50
_MG_3716 
_MG_3717
 
 
Har haft världens chillaste lördag! Vaknade och segade kvar i sängen, sedan förberedde jag lite för en brunch (gjorde smoothie och pannkakssmet). När det var klart gick vi ut på vår klassiska lördagsmorgonpromenad och pratade om intressanta saker som islamofobi, vad vi vill köpa på Jysk och vart vi vill bo i framtiden. Jag och Joel för alltid väldigt imponerande diskussioner om nutida ämnen, ofta med en kritisk syn på det "vanliga" och människans naivitet. Joel läser en psykologikurs just nu, vilket är kul även för mig som får höra om allt najs dem lär sig. Till exempel, vi människor är mer benägna att tro på någonting desto mindre det påverkar oss och våra liv. Big Bang? Varför inte, det hände ju för en jävla massa år sen så det spelar ändå ingen roll. Att jorden på riktigt dör framför våra ögon? Nej, usch vad jobbigt då måste ju JAG faktiskt ändra på min livvstil. Sådär håller vi på! Försvarsmekanismer alltså, ni både tar död och räddar livet på oss. 
 
När vi kom tillbaka från promenaden var det dags för dunderbrunchen som vi har planerat i ett par dagar nu hehe. Scrambled eggs, bacon, smoothie med björnbär handplockade av min MAMMA, clementinjuice, amerikanska pannkakor, nutella och maple syrup. Och banana bread som jag bakade igår. MAJ GADD. Som en meny på Café Sirap fast MER och bättre. Vi slog på stort och köpte pannkaksmixen och sirapen från den s.k. amerikanska hyllan på City Gross. Sådan satans nostalgitripp det blev!! Min familj köpte alltid hem det från USA i storpack när jag var mindre, samt en gigantisk burk med Skippy jordnötssmör. Hmm undrar varför jag var tjock. Kan ju inte ha varit för min fetmaliknande diet. Lifenjutern Sonya 7 år. Didn't give a FUCK. Med all rätt. 
 
Det var i alla fall asgott. Så gott att vi var tvugna att ta en lång nap efteråt. Sedan blev det inte så mycket mer än så idag!! SKÖNT.

Kommentarer
MajjjjLi

Omg fyfan vad mys och gott.

2015-10-11 @ 10:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0