Caught out there.

2015-10-25 / 22:06:54
 
Är för stunden så himla inspirerad och rastlös och IGÅNG. Jag vet allt jag vill göra känns det som, men jag har varken tiden eller verktygen för det. Det var verkligen bra att jag inte började ett program på universitetet direkt efter studenten, för vilket jag än hade valt så hade det varit fel. Det kan jag med 100 procent säkerhet säga. För i april när man skulle söka in så var jag nästan bombis på att nä jag ska inte börja på någon kreativ skola. Jag ska göra något bra och safe med många möjligheter. Något sånt där man bestämmer sig fast ändå inte alls fast ändå verkligen gör det. Typ ekonomi. Man kan ju få asmånga olika sorters jobb med den utbildningen i bagaget. Man håller alla dörrar öppna så att säga. Men jag vet ju faktiskt att jag inte vill det. Jag vill igenom EN dörr, inte den dörren bredvid den jag vill igenom utan just DEN dörren. Ingen annan. 
 
Vad som finns bakom den dörren varierar från vecka till vecka, ibland dag för dag. Men för varje dag slocknar glödlampor som jag en gång tyckte var bra idéer, något för mig. Och det är ju ett framsteg, att veta vad man inte vill. Jag som vill så mycket!
 
Nu slutar jag snacka om tankar och framtid och beger mig till NUET, där jag faktiskt befinner mig i dess konkretaste form. Det är söndag, alltså har ännu en helg gått. Här är en lista med saker jag tycker ni borde testa som jag brukar göra på helgen. 
 
1. Börja lördagen eller/och söndagen med en låååång promenad med världens bästa musik och tänk inte. Bara sjung med i låtarna i huvudet. 
 
2. Gråt om du känner att du behöver det.
 
3. Organisera om någonting. Garderoben eller något annat. Jag tog t.ex. en vas som stod i ett skåp och satte den bredvid spisen och satte köksredskap i den. Jag ba AAAAAHHH FYFAN VAD SMART. Vilken jävla VIKT som försvann från mina axlar. Jag har tidigare stått vid spisen lalalala allt är frid och fröjd lalaFUCK det kokar över och jag försöker trassla isär alla jävla slevar som ligger i kökslådan och allt blir ett helvete. Nu tar jag bara lätt som en smörstekt plätt upp det redskap jag behöver ur min VAS som står ett par centimeter från mig. <333
 
4. Byt bakgrund på mobilen till något peppande som du tycker att du borde tänka på mer. Jag bytte igår till "You are awesome, don't you ever forget it". Den tyckte jag var relevant för mig. Det är faktiskt bevisat att sådant hjälper. Det var t.ex. en kille som ville sluta röka, och då ändrade han alla sina lösenord till stop_smoking_638 eller något sådant. Och han slutade röka nästan direkt. Han hade t.o.m. försökt att sluta förut men misslyckats. Läste detta i någon artikel för längesedan så jag kan tyvärr ej länka den. SÅ jag tänke att om jag byter bakgrund så borde jag vara en liten bit på vägen mot complete self-love. 
 
5. Köp en nybakad limpa med någon du tycker om och ät upp hela nästan direkt. Med smör på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0