Mama said the greatest things in life are free

2015-05-11 / 22:14:32
 
...but food cost money so that can't be true. HAHA hej. SER NI bilderna? SER NI. Vad gott? Detta är saker jag har ätit samt LAGAT på senaste tiden. Ja ni läste rätt. Sonya har blivit ett riktigt proffs i köket. Mitt jag för två år sedan är mycket stolt, mycket stolt. Hon åt bara pasta med pesto när mamma jobbade sent. Till slut lärde jag mig även att koka ris. Advanced shit. Men, nu är det andra bullar. Och jag tänkte härmed dela med mig av några favoritrecept of mine.
 
First up: olivoljevitlökspastan. Den här pastan är äkta BAE. Se bild högst upp till vänster. Typ det enklaste i världen.
Ingredienser för en portion:
1 vitlöksklyfta
Olivolja
Så många körsbärstomater man vill ha
Några blad basilika
Så mycket pasta man vill ha
Ca 50 g mozzarella (ta hur fan mycket du vill människa)
Parmaskinka eller annat gott att ha till
 
1. Värm upp pastavatten!
2. Sätt på en till platta för en liten kastrull. I den häller du olivolja (tänk att det ska vara så mycket att din pasta blir moisturized).
3. Hacka vitlöksklyftan och häll i den i oljan så den steks.
4. Tillsätt körsbärstomaterna och basilikan (båda upphackade).
5. Sänk värmen ganska rejält så den kan stå och gosa till sig.
6. Vid det här laget hoppas jag att du har hällt i pastan och kokat den enligt anvisningar. Har du inte gjort det kan du slänga allt du redan gjort och gå och lägga dig. Loser. Haha neee. De e lugnt. Gör som du vill. Embrace the kitchen. It's like a naked canvas, waiting to be kissed with color. Mmmm.
7. När pastan e klar och du har hällt bort vattnet kan du blanda ner olivoljeblandingen i pastan. Rör om och toppa med parman (eller annat), mozzarellan och parmesan!
8. DÖ DIN UNDERBARA DÖD FÖR ATT DET ÄR SÅ GOTT.
 
Vet ni vad. Det här var ju faktiskt mycket att skriva. Vi gör såhär istället. Jag skriver ett recept i taget! Som en liten serie. En liten matkalender med luckor hihi. Next up (datum okänt) är chokladpudding gjort på bl.a. avocado! Ooooh spännande.

Kommentarer
L

Parmaskinkan såg ut som vattenmelon!?!? Vad tror du om att ha i det, lite snitsigt upphackad med ett myntablad på det?

Mvh

En som undrar

Svar: Hahah det blir säkert JÄTTEBRA
Sonya

2015-05-12 @ 12:55:50
Kriss

HAHAHAHA dör, de e som när man ska baka "en jävla kaka". Haha har du sett det?
Ser btw förjävla gott ut, vi äter det nästa gång vi ska leka 😊😊😊😊😊😊

Svar: Hahahahaha jaaaaa omg den är så jävla rolig<333 JA det gör vi!!!!
Sonya

2015-05-12 @ 13:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0