Kristi flygare

2015-05-15 / 12:22:00
 
I onsdags hade jag ett franskaprov, hemskt som vanligt, och sedan slutade jag för dagen! Då åkte jag in till stan för att handla upp mitt presentkort på H&M som jag fick av Joel i födelsedagspresent. Kan visa sedan vad jag köpte. Gick även till en hemlig destination för att köpa Joels födelsedagspresent ;)))) exciting.
 
SEN åkte vi med pappa och Lotta från stan ner till Trosa för lite good old country living. Typ det bästa som finns att komma till Trosa efter en jobbig skolvecka och ba RELAXA. Vi köpte middag och cheesecake. Åt tills jag inte kunde röra mig. Hemsk men underbar upplevelse. Vi stannade till och med kvar en till natt för att vi hade det så skönt här. Igår cyklade jag och Joel med pappa till segelbåten och åkte ut på en liten tur med den. Och IDAG har vi bara ätit massa bröd till frukost och nu pluggar vi. Eller bloggar. Eller både och. Eller jag vet inte. 
 
Nu ere KRISTI FLYGARE sen är det bara TVÅ riktiga skolveckor kvar. Heeeeeeeeelt....sjukt.
 
P.s på bilden på mig ser ni hur min nuvarande hårfärg ser ut. En avdankad röd toning. Typ det värsta ever. Jag tvättar håret som en galning för att få tillbaka min naturliga. Att tona håret är kul i ungefär tre veckor sedan dör man lite inombords för varje gång man ser sitt hår i spegeln. I am NOT digging this.
 
P.s 2: Drömde att Big Sean dog för att han blev ihjälklämd av fans och Ariana stod och grät i ett hörn?????? Är obviously mer traumatiserad av deras break-up än de själva..........................problemz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0