H&M ♥ Coachella

2015-05-29 / 14:30:51
 
Fredag och EN VECKA till studenten. Inte klokt. I skolan har vi inte heller gjort kloka saker utan piedestaler till frukter (???) som vi redovisade idag. Piedestalen skulle alltså framhäva frukten på något sätt. Haha alla ba "asså jag har typ inte tänkt nåt speciellt.....tänkte typ att päron e gott och ja. Typ så". SÅ OKLAR UPPGIFT. Jag gjorde en solstol med en ananas i som chillade. Jag ba "eftersom ananaser alltid blir uppätna förtjänar dem semester" VA???? I alla fall. Letz move on to ze pictures above.
 
Jag köpte denna klänning för ett presentkort på H&M jag fick av Joel. Behöver egentligen massor av basic saker men jag ba NEJ, för ett presentkort ska man köpa något som man annars inte hade köpt. Så jag köpte denna drömmiga klänning från deras Coachella-kollektion. Gillar den mycket och känner att den kommer göra sig bra i sommar på olika tillställningar. Va tvungen att klippa av fransarna typ en meter pga för långa xDD Nån som vill ha 300000 snören kan höra av sig till mig.
 
FYFAN va svårt det är att ta sådana här bilder på sig själv. Fokusen på min kamera bara åker fram och tillbaka fram och tillbaka och jag har ingen självutlösarfjärrkontroll grej. Rena rama EXPERIMENTET. Fick åtminstone fyra fungerande bilder. NÄÄ nu ska jag ut i friska luften!!!!
 
 

Kommentarer
Anonym

Världens finaste!!

2015-06-01 @ 09:02:39
Charlotte

Hej jag undrar om du har kvar Coachella klänning fransar och om jag skulle kunna få köpa den? Maila gärna mig isf

Mvh
Charlotte
ciji@live.se

2017-03-09 @ 16:42:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0