Vad jag inte gör

2015-03-31 / 22:12:05
 
Har sett att några andra fellow bloggare har gjort en lista med saker de inte gör. Tyckte den idén var så fakkin bra så nu gör jag också det. Sånt jävla tjat över allt folk gör hela tiden! Det är shoppingrundor, veganätande, jorden runt-resor och JAG VET INTE VAD. Vad ska vi som sitter hemma på våra tonårsrum och mest spyr p.g.a. allt man vill göra men inte har möjligheten till det göra!??!?!? (komplicerad mening men lovar det är rätt grammatik) Kände att det var uppfriskande med den här nya vinkeln. Så här får ni veta lite av det som inte har en plats i mitt liv. Läs, njut och känn igen er. Or not it's your life I'm not judging.
 
VAD JAG INTE GÖR!!!!!!!!:
 
1. Jag är inte särskilt social mot folk jag inte känner. Bra där Sonya keep up the good work in making friends. Nej men sjäääälvklart lever vi i en värld där många (kanske de flesta?) inte har superlätt att klicka med andra människor. Jag har inga problem med att småprata, vara trevlig och skämta lite smått med mina halv-bekanta, men att så att säga gå den extra milen och faktiskt bli nära vän med en ny person är något som händer mig sällan.
 
2. Ringer vänner för att bara snacka. Alltså prata i telefon, inte min grej. Förutom med Joel för det är liksom ganska viktigt i ett förhållande, man måste ju kunna kommunicera verbalt utan att träffas. Men jag ringer typ aldrig mina kompisar om jag inte har något väldigt specifikt att fråga/berätta. Jag smsar hellre och tar babblet när vi träffas irl!!!
 
3. Jag är inte uppe sent. Jag är en så trött människa på kvällen. När klockan slår 23 blir jag en zombie och måste bara lägga mig. Sover i princip alltid minst åtta-nio timmar per natt, även på vardagar. Detta har resulterat i att många kallat mig tråkig men vet ni vad!!! Jag är inte det!!! Jag är bara trött okej!? Is that a crime???? Sedan finns det kvällar då jag är ute och gör saker, ja det händer faktiskt, och då krigar jag som en sparta soldat för att försöka vara pigg och glad.
 
4. Hatear på Zara Larsson. Omg vad jag gillar henne!?!?! Att läsa hennes twitter-konvos med feminist-hatare/knäppskallar är typ det bästa. Dör på människor som inte fattar rätt och fel och när deras "rätt" är så fel. OCH älskar att hon är så självsäker och orädd för att ge sig själv beröm och komplimanger. Shiiittt det är exakt vad Sverige behöver, där man inte ens får tycka att man är bra typ.
 
5. Äter kummin. Shoutout till kummin, du är så jävla äcklig. Hatar dig. Du förstör all mat du finns i.
 
6. Jag sitter inte tyst i klassrummet under diskussion. Skulle aldrig kunna inte yttra min åsikt när man pratar om något intressant. Jag respekterar verkligen om någon inte tycker som jag (obs gäller ej t.ex. rasister), utan det handlar till stor del om att jag vill lära människor saker!! Det är t.ex. därför jag skriver här på bloggen om smart drugs och andra saker jag tycker folk borde veta!
 
Sådärja. Nu vet ni kanske lite mer om mig!! Nu ska jag sova. Klockan är ju över tio god dammit.
 

Kommentarer
Joel

Zara Larsson är så cp.

Svar: Tyst med dig
Sonya

2015-03-31 @ 23:20:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0