Maybe it's got nothing to do with me

2015-03-02 / 17:14:10
Tre fina bilder som har absolut ingenting att göra med vad som står här under.
 
 
HEJ på er. I helgen har jag varit i Trosa med Joel och vaktat pappas hundar! Det var en pröva-på-upplevelse hur det är att ha hund. Fan alltså. Varför ska dem vara så söta men samtidigt så fruktansvärda? VEM väcker någon i princip mitt i natten för att den vill KISSA? Vem gör det? I will tell you who. Milou. Kände mig dock som en hemsk människa när jag kom ner till köket på morgonen och insåg att de SLICKAT RENT vattenskålen och att Milou var ute i trädgården och drack regnvatten ur en tunna. Hundvakt mission accomplished. Och bajset. Tosca är så ful att han ställer sig i kissposition mot en husvägg eller en lyktstolpe så man tror att han kissar. Sedan ligger en hög fint och prydligt där när han går. SKÖN. Nej jag vill ha en liten söt lurvig sak som max ska ut och gå en gång om dagen.
 
IDAG har jag varit ledig, studiedag. Imorgon börjar skolan igen. Känns som lovet har varit superlångt!!! För en gångs skull. Har gjort massa kul ju. T.ex. organiserat och städat mitt rum, alltså hela garderoben och alla lådor och sånt. KUL. Är ej ironisk. Ni som känner mig vet att jag gillar när det är ORGANISERAT och STRUKTURERAT. Jag känner en stark tillfredsställelse när jag får fixa något från dåligt/stökigt/fult till → superbra/städat/asfint. Och sedan när man är klar kan man bara lägga sig ner och känna "Det DÄR. Gjorde jag bra." och titta på Netflix utan skuldkänslor. Kan se min framtid som inredare, hemmafixare eller städare no joke. Alltså när jag gick i typ tvåan städade jag hela vår lägenhet ca varje dag efter skolan. Blev så LACK när alla kom hem och stöka ner igen. Men nöjet var lika stort när jag började om från början nästa dag.
 
Veckans stora förväntan är mitt paket med kläder från H&M som ska komma. IIIIHHH finns det någon större excitement än att BESTÄLLA något. Känns så rikt och lyxigt. Gjorde min shopping igår med datorn på bröstet och en sportlunch<333 i ena handen. Det blev en klänning, en t-shirt och en kofta. Och vet ni VET NI vad hela kalaset kostade. 188 KR!!!!! Det var rea, sedan 10 % på det PLUS fri frakt. LAAWD gimme mercy. Alltså jag vet med 100 % säkerhet att det inte finns någon i HELA VÄRLDEN som är bättre på att fynda än mig. Kom igen challenge me. Jag vet att jag har tagit upp det här förut, och ni som hängt med länge in the world of Sonyas blogg kanske kommer ihåg, men jag måste säga det igen för effektfullhetens skull.
 
Det var sommaren 2012. En outlet. En chans. Ett ord. Utförsäljning.
The Local Firm. Fifth Avenue Shoe Repair. Acne.
Tre klänningar. Ett par jeans. Originalpris: ca 2000/plagg. Jag betalar: 400.
NI LÄSER RÄTT. Fyra hundra riksdaler. Herre. Gud.
 
Jag minns det som igår. Det var en gassande sommardag i augusti. Den materiella lyckan har aldrig varit så stor.

Kommentarer
sambo

SAMBO!

Svar: HEJ SAMBO <3
Sonya

2015-03-03 @ 15:01:14
alice

hahahhahahaha ily <33 fynda acne t mig plz?!

Svar: I'll give you my card ;))))
Sonya

2015-03-04 @ 20:18:49
Nezze

Du o ja Sanne, städare ❤️

Svar: Fattar inte hur man inte kan va som oss <3
Sonya

2015-03-05 @ 22:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0