Don't kill my vibe

2015-03-11 / 22:42:13
Alltså lovar er, ska ta nya bilder på something, JUST SOMETHING, snart. Det kan ej fortsätta på detta vis. Hur thugs dock? ↑
 
Hej bloggisen! (NI SOM INLEDER ERA INLÄGG PÅ DETTA SÄTT SNÄLLA SLUTA) Kom för ett tag sedan ut ur badrummet efter att ha stått i ca en halvtimme för att få till den perfekta hästsvansen. Varför vet jag inte, ska ju ändå sova ca så fort jag är klar med detta inlägg och därmed i princip direkt ta ur hästsvansen. MEN, det hindrade inte mig från att lägga dyrbar tid detta. Efter en onödigt lång stund kom jag ut ur badrummet, utan något blod kvar i mina armar och ett besviket humör. Detta eviga hår som bara ställer till problem hela tiden. When will it end!?!?!?
 
Hahahaha alltså okej, alla säger att deras hår är "fult" osv. (ni ba nej det är bara du Sonya), men seriöst mitt hår är on a whole other level of fucked up-ness. När till och med frisören som tonade mitt hår nu alldeles nyligen SERIÖST säger till mitt FACE: "Jag tänker lägga upp en bild på resultatet på vår instagram, men jag kommer vara VÄLDIGT tydlig med att det INTE är JAG som har klippt dig, för jag gillar inte klippningen". OooOOOOkej. I will just be sitting here then with my ugly hair and you will stand there with your yellow v-ringade t-shirt (han hade på sig detta ja) and blonde highlights. Glad that's settled. I feel sooOOO much more comfortable now thank uuuu.
 
Mitt hår är ett av mina många påfrestande problem (ironisk men ändå ej) jag stöter på dagligen i livet. Med så lockigt och tjockt hår, vilket jag även borde tacka gudarna för att jag har fått, så vet man aldrig vad man väntar sig när man vaknar upp på morgonen. Det kan vara Hagrid man möter i spegeln, jag vet inte.
 
Idag var jag för övrigt hos vår SYV. ÅH finns det något annat som får en att känna sig stoltare över sig själv. När man bokar tid och går till SYV, känner man att ja, det finns hopp om livet. Jag tar tag i mig själv. Struktur. Ordning. Framtid. Särskilt när hon är så positiv till allting!!!! Efter ett tag kändes det som att jag skulle kunna sitta där och ba: "haha jag tänkte typ åka till Magaluf direkt efter studenten och bli bartender haha" och hon skulle ba "Guuuuuuuud, vad spännande! Vet du vad, jag tror det är bra med lite miljöomväxling" och så skulle vi tillsammans ba ja mm aa mm precis exakt mm.
 
Innan jag säger hejdå för denna gång så vill jag ge en shoutout till Joel för att han är så snäll och rolig och gör roliga danser i mitt vardagsrum featuring asroliga miner som gör att jag skrattar jättemycket. <33333
 
Hejdå.

Kommentarer
Lölle

Alltså kan syv bara vara ärlig?? Man ba jaa jag vill nog gå en kurs i hästryktning på Fagerstas universitet. Hon ba det är PERFEKT! :)

Svar: Hahahaha ja PRECIS
Sonya

2015-03-13 @ 10:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0