Blue jean baby

2015-03-15 / 22:15:10
 
Godkväll alla barn. Tant Sonya sitter med en kopp hembryggt kaffe med skummad mjölk samt lite pudrad kanel över och känner sig harmonisk. Nu ska hon berätta om sin förträffliga dag för er. Hon ska även sluta tala om sig själv i tredje person. Ja idag vaknade jag och Joel upp hos mig, gjorde oss i ordning och gav oss ut på Stockholms gator för att upptäcka. Det braiga med Joel är att han älskar att promenera runt och runt och runt så man vet aldrig vart man hamnar. Såg så mycket av Stockholm idag, och igår för den delen men då hade jag inte med mig kameran, som jag aldrig sett förut! Vi började i my neighborhood. Såg ett coolt träd i Humlegården bl.a.
 
 
Pitstop på Saturnus för att fylla på lille maggen. Vi delade på en av deras kända gigantiska kanelbullar och en chokladtårtebit som var to die for. En trevlig fika där vi diskuterade hur mycket alla rika gubbars klockor kostade. Joel har koll på sånt. "Den där är värd några hundra tusen, och med några hundra menar jag en halv miljon" osv osv. Tehehe var mätta och belåtna när vi gick ut därifrån (både på mat och folks överdrivet dyra saker if u know what I mean yes you do).
 
 
Sedan gick vi uppför Kungsgatan! Där såg jag ett fint mönster under en av dom där broarna ni vet. Asså har aldrig tänkt på det förut! Excited to say the least. Sedan låg även en söt hund och såg fett bekväm ut mitt bland allt stressat folk. Jag kallar den "Beige och mjuk hund vilar på Kungsgatan". Hahaha när jag var på Liljevalchs med mamma kom jag på hur mycket jag gillar när konstverk har jätteobvious namn. Typ en sak på den utställningen hette ungefär "ett ihopplockat skjul med plåttak som ligger på marken med en stege över". Man ba JAAA det är ju ett ihopplockat skjul med plåttak som ligger på marken med en stege över!!!!!!!!!!!!!!! Omg genius.
 
 
SEN köpte jag en juice på Åhléns City, favorit i repris. Dem har en liten nyttig juicebar/grötcafé/smoothiemojs på hudvårdsplanet, ni vet bland alla schampoon och krämer osv. Strå heter den. Om ni är där, ta råsaften nummer 4. Taste-explosion-orgasm in yo mouth. Med juicen i ena handen och Joels arm i den andra promenerade vi vidare förbi centralen Vasagatan och över till Kungsholmen. Där gick vi upp på smågator, över en kyrkogård, upp för massa trappor och jag vet inte vad. Såg sinnessjukt mycket fint iaf.
 
 
Vi visste inte riktigt vart vi var nånstans men sen såg vi vatten så vi gick dit och då insåg vi att vi var på Norr Mälarstrand! Omg ett mysterium hur Stockholm hänger ihop!!??! Aja så vi gick längs vattnet där och sedan upp på Västerbron. Typ omöjligt att inte prata om självmord när man är där. Så hemskt men det hänger liksom i luften över hela bron och man kan inte låta bli att föreställa sig alla som hoppat. Helt sjukt egentligen att samhället mår så dåligt att man är tvungen att sätta upp extra höga staket med vajrar där. Människor ska ju inte behöva ens tänka tanken att det är enda utvägen. Vi är komplexa varelser, minst sagt.
 
Det var min söndag det. Superduperbra.

Kommentarer
Kriss

Meeen gu vilken najs liten stockholmsguide <33333

2015-03-16 @ 09:51:15
Lovisa Flink Ekéus

Hahahhahaha beige och mjuk hund vilar på Kungsgatan. Det är du som är ett geni Sonya, det är DU!

Svar: Hahahahaha tack. TACK.
Sonya

2015-03-17 @ 09:30:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0