Türinger Wurst, Fynd och Södermalm

2015-06-24 / 22:57:35
korv 
korv2
 
Idag var Joel ledig från jobbet så vi gjorde det enda rätta! Vi åkte till Günters och tog en korv, som vi så länge (en vecka) pratat om. Jag tog en Türinger wurst, enbart för att Günter hade beskrivit den som "en smaksensation", och Joel tog någon slags kabanoss. Jag fick såklart panik, som jag alltid får, när det handlar om att göra val av mat snabbt. Man kan få typ bostongurka, surkål, stark sås, senap och ketchup på. Jag, som aldrig smakat bostongurka och har extremt känsliga smaklökar, d.v.s. dör av ett korn chili, fick panik och slängde ur mig "EH bara ketchup". ÅH så tråkig. Nästa gång ska jag åtminstone, ÅTMINSTONE, ta surkål också. Men det var ändå himlans gott och man kände att det var en riktig körv man åt och ingen 7-eleven skit. All respekt till 7-eleven dock, älskar er. <3 Alltså, gå till Günters korv! Och förvänta er KÖER.
 
GUYS. Jag bloggar från MIN NYA DATOR. Dock ej ny ny, begagnad. EN vit macbook, en sådan jag hade innan jag började gymnasiet och som min brors kompis spillde öl på. It's good to be home, med andra ord. Fick den för pangpriset tusen kronor. Don't ask, ni vet vem jag är. Sonya Fyndaren #1 Friberg.
 
Sommarlovet rullar på. Ja, detta är ju ett sommarlov för mig och ingen paus på obestämd tid, i och med att jag börjar plugga redan till hösten. Snabba tag!!! Igår hade jag en väldigt fin dag med mig själv. Jag har påbörjat projekt Utforska Stockholm, som ni kanske märkt lite smått, och igår var det den färgsprakande stadsdelen Södermalms tur. Jag hade en utgångspunkt: second hand-butiken Humana, vid Mariatorget. Kändes som en bra starting point. Hade nämligen dagen innan detta gått runt på H&M och andra kedjor och nästan bokstavligen spytt på hur inoriginellt allt är och alla ser ut. Blev bara helt LESS, helt enkelt. Så jag sa, nä, imorgon ska jag gå till en SECOND HAND affär. Så vi får nån ordning på den här skiten. Humana blev det. Köpte en Hawaii-aktig klänning som jag uppskattar vara från nångång på 80-talet. Tycker den är jättefin och fett casual!!! Kan visa den nån dag. Efter Humana var jag hungrig så jag satte mig på Drop Coffee och åt en grillad macka med svamp, ost och hollandaisesås samt läste tidningen. SHIT vad jag loved life i det ögonblicket :'))  Tog dessvärre knappt några bilder på min vandring genom Söder. Men minnet kommer leva med mig föralltid <3. Dagens motto från Sonya: Allt behöver inte delas på sociala medier! Ibland får man njuta av något utan att ta en endaste bild! Bara soak it in och lita på din förmåga att minnas!
 
Over and out. 

Kommentarer
Milli

Fyfan va najs. Drop coffe ska ha bästa kaffet i stan. Kan vi gå dit? Åh vill också ha najs mat

Svar: KLART VI SKA <333
Sonya

2015-06-26 @ 11:20:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0