she adjusted her sails

2015-06-16 / 16:44:00
 
IMG_1923
 
IMG_1926
 
IMG_1927

Idag skulle jag ju till banken! Och om man ska till banken så behöver man en rejäl frukost. Man vet aldrig vad som kan hända på banken. Därför är det viktigt att vara föreberedd när man går till banken. Så innan jag gick till banken gjorde jag gröt med mosad banan och kakao samt jordgubbar. Banken. Det var smaskens!!!

IMG_1932
 
IMG_1935

Kändes onödigt att bara cykla till banken och sedan tillbaka. Så jag gjorde värsta utflykten!! Solo!! Cyklade hela vägen till Kungsholmen och min favoritplats för chillin in the sun, nämligen Kristineberg och Hornsbergs Strand. BÄSTA. Dem har långa trädäck där som man kan ligga och vräka sig på. Dock var det väldigt blåsigt och inte alls så varmt så jag satt i typ två minuter i min bikini innan jag ba AAAAH aint gonna fight the cold no more. 
 
IMG_1930
 
IMG_1937
 
MEN jag hade med en liten matsäck. En macka med pesto, ost, kyckling, tomater och basilika<333 Alltså att ta pesto istället för smör is the secret you guys. När du inser det kommer du inte behöva köpa en enda jävla panini på Espresso House för tre miljarder till, hör du det. Hade även lite mer jordgubbar och en nektarin med mig. Det satt fint i kistan efter att ha krigat på cykeln. 
 
Sedan cyklade jag hem igen. Istället för att cykla samma väg tillbaka freestylade jag och åkte längs Kungsholms Strand (SÅ FINT DÄR) och sedan förbi Operan, Riksdagen, Grand Hotel, Berwaldhallen och sen var jag hemma! När man gör sådana här utflykter, till fots eller bakom styret, så inser man på nytt hur fint Stockholm är. Finns så mycket gömda läckerheter att upptäcka överallt. I highly recommend it. 
 
P.S har skaffat Flickr! Så nu ska jag börja lägga upp bilder här via Flickr istället (har gjort det i detta inlägg). Det betyder ingenting för er del, bara att upplösningen på bilderna blir så mycket bättre! Och att bilderna blir länkar som leder till min Flickr. JIPPI. Varför har jag inte gjort detta förrän nu kan man undra.

Kommentarer
Anonym

Så sjukt fina bilder!! ser jätte gott ut btw!

Svar: Åh tack!!! Såna här kommentarer :')))
Sonya

2015-06-16 @ 20:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0