Pure manipulation

2015-06-27 / 12:53:01
selfie_Fotor IMG_1990_Fotor 
IMG_1999_Fotor IMG_1996_Fotor
 
Igår när jag töntade mig med kameran. Suck. Vart är mänskligheten på väg. 
 
Min hårfärg börjar sakta, så jävla sakta, men säkert komma tillbaka till sitt ursprungliga läge. Där det hör hemma helt enkelt. I framtiden kommer jag inte färga mitt hår till någon annan färg än en som är väldigt lik min naturliga. Skulle kunna tänka mig att lägga in fler ljusa, blonda slingor till exempel. Men när allt det röda har försvunnit ska jag embrace my natural look. 
 
Nu när man är ledig får man mycket tid till att tänka. På framtiden, vad man vill göra, vad man ska äta, orättvisor, rättvisor osv. Har kommit fram till ett antal saker faktiskt, och ska nu presentera dem i form av en lista:
 
1. Jag ska äta mindre kött. Har testat att ha några vegetariska dagar nu på sista tiden, och det funkar faktiskt jättebra. Anledningen till denna epiphany är att mamma kom in i mitt rum för någon vecka sen och sa: "Visste du att man slaktar kor som har nästan fullt utvecklade kalvar i magen!!!???". Då kände jag att nej. USCH. Grisar trängs i små utrymmen, kycklingar gödas till de är så feta att de inte kan gå och djuren blir misshandlade och torterade. Det finns INGEN logik i detta. Planeten är inte våran, vem FAN har sagt att den är det!? Jo vi. Och vi ba haha vi sätter djur på zoo så vi kan tjäna pengar på dem. Jag såg en fucking isbjörn i Berlin när jag var där. VAFAN. Den ska inte vara där. Den ska vara bland is och snö och hav. Summa sumarum: kött- och djurindustrin suger röv och jag vill inte stödja den. 
 
2. SÅ GLAD ÖVER MARRIAGE EQUALITY I USA. Äntligen något som går RÄTT här i världen. Mitt bland alla hemskheter finns mycket vackert :')
 
 
3. Jag vill starta en egen business. Vill gärna i framtiden ha en liten webshop eller något med fina saker! Hade varit ett roligt projekt där jag kan kombinera mina talanger och intressen känner jag. Detta är på min bucket list nu!!!
 
4. Många av oss är så rädda för att testa saker. Man tänker: nej jag kommer ändå inte klara det så det är ingen idé. Jo det är en idé!!! Fick höra om en svensk kille som går på Harvard som sa att den främsta anledningen till att svenskar inte kommer in på Harvard är för att de inte söker. Om du vill gå på Harvard, SÖK. Jag är expert på det här med att höja någonting, ett yrke eller utbildning t.ex., upp till skyarna. Helt utom min egen räckvidd. Klart jag inte kommer komma in på en viss skola eller få ett visst yrke om jag inte ens testar att söka. Jag har bl.a. en dröm om att bo i USA, men jag har liksom matat mig själv med påståendet att det är OMÖJLIGT att få greencard eller visum. Men hur kommer det då sig att USA är landet dit flest svenskar emmigrerar!?!?! Hade säkert varit ännu fler som gjorde det om det inte hade stämpeln som något slags Nirvana dit bara väldigt framgångsrika, rika och framåt människor når. Man måste sluta trycka ner sig själv och sluta höja upp allt annat. Det är så dumt!
 
5. Love thy neighbour. Nej men serri, avundsjuka is onödigt. Gör det bästa av ditt eget liv istället för att tråna efter andras. 
 
6. Avslutar med att säga att jag är öppen för alla swish-bidrag till mig, stora som små. Dem välkomnas med öppna armar. 

Kommentarer
Kriss

Vilket peppande inlägg!
Har swishat 3000 spänn nu ☺️

Svar: Omg tack gumman
Sonya

2015-06-27 @ 19:30:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0