I've got some real-estate here in my bag

2015-06-10 / 22:08:25

HEJ. Det har hänt mycket, verkligen världsrevolutionerande saker, sedan jag skrev sist. SÅ OTROLIGT MYCKET KUL. Okej 1. Jag har tagit studenten. Excuse me whaaaaat. Ja. C'est vraiment bizarre. Studentdagen innehöll åtminstone någon form av allt den borde. En champagnefrukost (otrolig), tid med klassen i mentorsklassrummet (ett pendlande mellan eufori och total sorg), ett utspring (fantastiskt FÖRUTOM att vi sprang ut sist av alla en miljard klasser, vi var ensamma kvar i aulan och ba iz diz a joke), ett flak med ölsprutande (hemskt sorgligt då högtalarna lade av efter 10 minuter och resten av färden bestod av huttrande under tystnad), en mottagning (älskar mina vänner och min familj) och lite drinkzzzz (gott). Hade med andra ord en väldigt lycklig dag med lite av allt. 
2. Jag har åkt till Skåne med mamma. Vet inte om jag har sagt det men jag ska flytta till Skåne i höst. Med Joel!!! Och jag ska läsa francais!!! Så, vad jag och mamma har gjort sedan vi kom hit i måndags är lite Ikea-shopping, uppackning av porslin och fix o trix i lägenheten där jag och Joel ska bo. Är extremt exalterad. Tror inte ni förstår. Vi har även joggat och morgonbadat i 14-gradigt vatten, läst böcker, ätit mackor med brie de meaux och varit allmänt ultramysiga och intellektuella. Det har varit väldigt skönt att fly verkligheten hemma i Stockholm för en stund, bara direkt efter studenten DRA. Been lovin it. Men nu saknar jag Joel! Så imorgon ska vi åka hem. Bara därför. Nej för fan I got business to take care of. Folk tar ju studenten för fullt där hemma och jag måste självklart närvara. 

Hahahhahahahah nu kom Doctor Jones med Aqua på i mina hörlurar, har på shuffle<3333 snälla lyssna ni med så åler vi på nostalgitripp tillsammans.

P.S. Nummer 3 av de världsrevolutionerande sakerna som hänt: jag har ingen dator. Var ju tvungen att lämna tillbaka den i och med att jag slutade skolan. Så bear with me people. Försöker få vardagen att gå ihop här. Men det är inte så JÄVLA lätt!!!! HAR JU FÖR FAN INGEN DATOR. Utan en sån manick hör man inte hemma i det här moderna samhället. 

P.S 2: VAD I HELVETE nu kom Bailando med Paradisio på i hörlurarna. Kan inte förneka att jag gillar det. *whispering random spanish words in a sensual way*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0