I got stuff in my tummy

2015-06-25 / 21:33:00
våffla 
kriss 
cute 
 
Idag åt jag våfflor med Kriss på Café Himlavalvet i Observatorielunden! Det var sååå mysigt. Vi tog varsin cappuccino också och efter nån timme köpte vi två chocolate chip cookies. MUMS. Jag tog en våffla med hallonsylt och Kriss tog med hjortron. FYI. Vi pratade bland annat om Italien, dit Kriss åker på lördag och jag åker på torsdag! Ska bo med hennes familj igen i Toscana, ska bli underbart. Har sett väderprognosen, 32 grader och sol every day. VAR AVUNDSJUKA.
 
Nu sitter jag och velar mellan ifall jag ska uppdatera min dator till Yosemite eller inte. Var övertygad om att jag skulle göra det och SEN. Så läste jag alla recensioner av Yosemite. Boy were they ugly. Många säger att deras dator har blivit seg som satan, att program tar 100 år att öppna och det snurrande regnbågshjulet alltig poppar upp. MARDRÖM. Kan någon ge mig råd? Vad sjutton ska jag göra? Uppdatera or naahh? Den största anledningen till att jag VILL uppdatera är att jag nu inte har iPhoto!? Kan inte heller ladda ner det!? Detta p.g.a. apples nya ersättare av iPhoto, "Photos", som såklart bara finns i Yosemite-uppdateringen. Ahhh decisions, decisions...all hjälp uppskattas! (ja jag har googlat men är källkritisk yes gymnasiet paid off)
 
Fun fact: köpte nya shorts idag för 50 spänn! Dem är tunna i något slags mockaliknande material, och bruna. Love 'em. Visar sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0