I aint never been obsessed before

2015-06-16 / 08:49:27
 
Igår var vi på Phil's Burger för att fira Martins examen! Jag har ätit så mycket hamburgare på sista tiden, har varit himmelskt, men jag kände att näää nu vill jag inte ha. Så jag tog den vegetariska halloumiburgaren! ASSÅ. Sååååååååå sjuuuuukt god. Den hade avocado, karamelliserad lök och körsbärstomater på sig, samt ett krispigt chips typ, ni ser under salladen??? Det var som ett FLARN, omg ja flarn är det perfekta ordet. Anyways, brutal var den. TA DEN om ni går dit, man får en skön mätthet efter, till skillnad från när man äter kött. 
 
Tog bilderna med min brors kompaktkamera, som jag har fått låna! :DDD Den ska med till Italien i sommar, det kommer nog bli en till Italien-film! Gjorde ju en förra året. Men denna kommer bli bättre, eftersom kompaktkameran filmar i bättre kvalitet än en Iphone, som jag använde då. Kände att fler bilder kommer att tas med den också, min systemkamera är så klumpig och jobbig när man snabbt vill fånga något på bild. 
 
IDAG, är det tisdag. Min hatdag när jag gick i skolan, men nu är det andra bullar. Idag ska jag nämligen beta av några punkter på den härliga att göra-listan jag nämnde i videobloggen. Har redan gjort en! Köpa linser var det. For my eyez, inte såna man äter xDD Sedan ska jag till Nordea och lämna in en blankett. KUL. Goin to the bank. Like a 40 y/o mom. Men först!!! Ska jag dricka upp mitt kaffe mmmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0