3 filmtips

2015-06-18 / 10:11:00

What if
Huvudroller: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan
Genre: Romantisk komedi
What If handlar om en kille som hoppat av med school och blivit dumpad och så. Men sen så träffar han en tjej på en fest och dem klickar jättebra. Han följer henne hem till hennes dörr där hon droppar bomben att hon har pojkvän. Han gillade ju typ henne! Bummer. Men dem fortsätter vara vänner, träffas och umgås osv. De hade ju så roligt tillsammans. Dem blir bästa vänner kan man säga, bara att det finns en outtalad gnista mellan dem. Resten får ni se själva! Filmen är jättegullig och fin. 
 
 
Very Good Girls
Huvudroller: Dakota Fanning, Elizabeth Olsen
Genre: Drama
Två tjejer har precis gått ut high school och har nu en sommar kvar innan college börjar. De är bästa vänner, och ingen av dem har haft sex förut. Så det är dem lite stressade över. En dag åker dem till stranden där dem springer på en kille, som den ena av dem (Olsen) genast börjar gilla. Dock börjar han istället visa intresse för den andra (Fanning), och dem två börjar träffas i hemlighet. De inleder något slags förhållande bakom ryggen på den andra tjejen och allt blir väldigt skämmigt och invecklat. Hur ska detta gå!? Filmen var verkligen över mina förväntningar, inte alls töntig utan en mogen och snyggt gjort film! Bra skådisar också! Finns på Netflix.
 
 
Safety Not Guaranteed
Huvudroller: Aubrey Plaza, Mark Duplass, Jake Johnson
Genre: Dramakomedi
En tjej som är praktikant på en tidning får följa med en journalist på ett uppdrag. En annons har satts in i en tidning och personen söker någon att tidsresa med tillbaka i tiden. De ska försöka hitta han som skrivit annonsen och undersöka saken. De använder praktikanttjejen för att ta reda på mer, genom att hon låtsas svara på annonsen. Tillsammans hon och tidsrese-killen förbereda sig inför resan tillbaka i tiden. Väldigt fin och annorlunda story! Finns på Netflix.

Kommentarer
Kriss

Va najs med en liten filmgiude! Känns ju som art man sett alla filmer men har faktiskt inte sett de två senaste ska kolla dom asap!
PS. Din blogg rockar fett

Svar: Jaaaaa va bra!!
P.S du rockar fett
Sonya

2015-06-18 @ 21:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0