I like my sundaes with a cherry on top

2015-01-04 / 23:30:00
 
Totalt var vi tre dagar i New York City! En dag körde vi in med bil och en annan åkte vi tåg. Här ser ni mamma och Joel framför World Trade Center Memorial. Det var fint! Nya One World Trade-skrapan ser ni på första bilden.
 
P.S ni kan klicka på alla röda länkar så kommer ni direkt till respektive hemsida!
 
 
Första dagen var vi på museum, Museum of Natural History, ni vet där Natt på Museet är inspelad. Det var smockfullt med folk. Sedan åt vi på Shake Shack (AAAAHHH!!!!!<33333) och sedan gick vi runt på stan. Vid en punkt var det så mycket folk på en trottoar att vi stod helt stilla i typ en kvart, i ett hav av människor. Det rörde sig ingenting. Det var klaustrofobiskt uta faaan.
 
 
När vi tog tåget in med mamma gick vi på West Broadway, jag och mamma köpte varsitt par Nike Air Max. Sedan åt vi hamburgare, igen, fast på Five Guys denna gång. Såååå gott, och bästa av allt är att man får gratis jordnötter som är kvar sina skal! Såna som Dumbo äter. Sedan köpte vi varsin cupcake på Magnolia Bakery, himmelskt goda. Dom åt vi när vi tog en sittpaus under vår promenad på High Line.
 

Kommentarer
Nicolina

Åh vad goda de ser ut!

2015-01-29 @ 11:45:31
URL: http://nicolinaslillaskrivbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0