pointless fixtures, Instagram pictures

2015-02-09 / 20:28:32
 
Halllåååååå bloggeeeeeen.
Senaste nytt: jag har rött/mörkbrunt hår. Känner mig så hemma i min nya hårfärg. Det känns jag, det känns Sonya, det känns fresh as fuuuck. Har aldrig färgat håret i mitt liv förrän nu (Okej förutom en gång då jag slingade håret hemma, vilket var ett misslyckande. Testa ej hörrni.) men jag känner redan att jag kommer bli en sån där riktig galen hårfärgare. Ba ena dagen blond andra dagen svart. Nej, lugn SONya. Don't go there. Men jag känner absoluuuut för att testa detta igen. Jag gjorde alltså en TONING, det kändes som ett säkrare kort. Känner mig hipp, cool och rebellig. Kan fortfarande höra mammas röst efter jag kom hem från frisören, hon då i chock över vad jag gjort: "Men Sooonya! Varför förstööör du ditt hår sådär?". B-cauz I'm cool mom and u aint the boss of me.
   Anyway, är ovanför ser ni min moodboard jag gjorde på Grafisk Design-lektionen. Den tillhör ett projekt som går ut på att vi ska designa förpackningar till glass, läsk och godis. Tror min kommer bli fett fiiin. Många är bilderna är tagna från min egen tumblr, ifall ni skulle fatta tycke för någon av dem.

P.S vad gäller livet som insta-famous går det långsamt framåt. Ganska jobbigt faktiskt. Eller JAG är jobbig, ba "follow me!!!!!" alla ba varför? u suck. Sen så avföljer dem små jävlarna en efter typ en dag!? Var mina bilder så hemska!? Är det en BÖRDA att ha mig på er feed??? Känner mig kränkt.

 

Kommentarer
Lölleläser

Alltså vilket MUSTIGT inlägg. Jag gillare - alot. Älskar Monnes aggression :P

P.s fint moodboard d.s

Svar: Hahahahaha jag dör på allt i denna kommentar.
Sonya

2015-02-10 @ 09:54:16
Kriss

Din blogg är facking wonderful, garvade fan när jag läste. Ditt hår blev btw amazeeee

Svar: Tack blir så glad :')))) <333333333333
Sonya

2015-02-10 @ 16:36:48
mr funk

Your face is a work of ART!

Svar: <3<3<3<3<3
Sonya

2015-02-26 @ 01:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0