One day our generation is gonna rule the population

2015-02-15 / 18:24:10
 
Hej. Har suttit i en överdrivet lång stund för att organisera bilderna ovan. Blogg.se har en JÄVLIGT IRRITERANDE tendens till att få dem att hoppa omkring och raderas och ha sig precis som de själva behagar. Men det gillar inte Sonya, nej. Jag är bossen över er, bilder. JAG. Till sist tröttnade jag och det blev en trappa av det hela. Lite COOLT sådär, innovativt! Ni ba förväntar er något helt normalt när ni klickar er in här och möts istället av en TRAPPA av bilder. Shocking, just shocking. Det är sådant som får er att fortsätta läsa min blogg. Alla tretton av er. Där två av er i själva fallet är jag, som använder både sin mobil och dator till att gå in och se om någon kommenterat. Så, till alla er andra elva, tack av hela mitt hjärta. Ni betyder mycket för mig. Jag låter ironisk. I am not. Ni gillar mig. Jag gillar er. Let's keep it that way. Until death to us part.
 
Kanske borde sluta blogga. Är liksom inte själva meningen att jag ska ha ett liv som alla avundas av? Och att ni ska sitta där hemma och ba "åhhh jag vill också ha såna skor! Asså omg, vart får Sonya alla pengar från? Tänk om hon får betalt för att blogga? Jag ska också starta blogg". Känner inte riktigt att jag förmedlar den känslan. Istället sitter jag och blir arg över några fula bilder. NEJ FINA bilder, ska jag säga. Alla kommer nämligen från min instafamous-instagram. FÖLJ FÖR MER FINT.  Hahahaha ni ba snälla kan hon sluta tjata om sin jävla insta.
 
Då så, nu när jag har promotat min insta på ett halvdåligt sätt så kan vi gå vidare i inlägget. Jag har haft en underbar helg. I fredags träffade jag mina bästa girlfriends, Kriss och Milli. Vi drack te och åt x antal tusen kalorier. Det var välbehövligt. Hade en trevlig biltur med Milli, min granne (vi bor ca 50 meter ifrån varann nu för tiden) både till Kriss och hem från Kriss. Lyx!!! Igår var det Alla Hjärtans Dag och jag spenderade den på det mest drömmiga tänkbara sätt. Med Joel, på hotell, även på hamburgerrestaurang, tittandes på dokumentärer om våldtäkter och Ku Klux Klan (hahaha den biten var inte drömmig kanske, dock väldigt intressant), ätandes på chokladtryffel och drickandes Mountain Dew. Detta är typ definitionen av en perfekt helg för mig. SÅ LYCKLIG över att den inte är påhittad på något sätt för att få er avundsjuka. 100 % real shit. Omg kanske inte behöver sluta blogga nu? Känner ni er avis? AAH DÅSÅ. Sany aint goin nowhere, boy. Ni är avis, jag är självsäker, allt är i sin ordning, jag kan fortsätta blogga. Skönt!
 

Kommentarer
chauffören

hahah dör kul inlägg garvar högt

Svar: <33
Sonya

2015-02-15 @ 22:26:21
Kriss

Det är ju knäppt att din blogg bara har 13 läsare. den e mathafakka bäst inget shit liksom, bara fint och najs och inspirerande och ärligt och tänkvärt och alla andra superlativ. keep up tha good work girlfriend <3

Svar: Älsk<33333
Sonya

2015-02-15 @ 22:37:13
LÖLEELEEE

Alltså detta nya spår, humorspåret, tycker jag att du ska satsa på. Det är något som går hem i stugorna skulle jag tro. KÖR BARA KÖR

Svar: WOW ser redan min nya framtid som komiker framför mig <33
Sonya

2015-02-16 @ 09:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0