Breaking Bad breaking my heart

2015-02-22 / 21:22:04
 
Ligger i min säng och tittar på Vänner. Åh det är det bästa med mitt rum, min tv som sitter på en vinklingsbar arm. Detta bidrar till perfektion vid filmkvällar, mys-innan-man-ska-sova eller dagar då man är hemma sjuk från skolan. Man känner bara aaaahhh mitt LIV. Är fantastiskt.
 
En anledning till att jag svalkar av mig med Vänner är p.g.a. min traumatiska upplevelse i eftermiddags. Igår började nämligen jag och Joel kolla på Breaking Bad. Eller vi fortsatte där han var, typ från andra säsongen. Så när jag kom hem idag ville jag börja från allra första början. Alltså GUD, vilken påfrestande serie. Allt går ÅT HELVETE. MORD hit och dit, LIK som ska tas hand om, CANCER som fuckar upp allt, ÅHHH. Blev riktigt nere efter ett par avsnitt. Berättade för mamma om hela upplevelsen över middagsbordet och hon sa "men sluta kolla då. Vad ska den serien tillföra?". Jaa...jag kan lära mig att göra meth, vilka syror som fräter sönder vad, hur man kommer undan som drug supplier, hur man NEJ. Det finns INGET som egentligen tillför något. Så jag har tagit det svåra beslutet att sluta titta på Breaking Bad. Pheeewwwww har redan funnit en ny uppskattning för detta nya liv utan serien. Det liv jag levde ända fram till igår. Älskar Vänner och alla dess tokigheter. Knäppgökar haha!
 
Alltså tycker det blir så konstigt när folk skriver "haha" och sedan ett utropstecken. Ba "haha!". Eller "hahaha!". Typ om man skriver ett roligt skämt över sms och får tillbaka "haha!". Det känns som en riktig käftsmäll. Ba "haha! Vad rolig du är! Verkligen SÅ kul! *fake smiles like a bitch in a high school movie*". Liksom om något är kul på riktigt krävs inget utropstecken, man skrattar lågt, lugnt och sansat såhär: hahahaha. Hahaha föreställer mig en gubbe som skrattar jättemycket men jättelågt xD Eller om det är en skrattattack: HAHAHHAHAHA. Förstår ni? Håller ni med? Håller ni inte med? Varför/varför inte? Gå med i debatten och diskutera under hashtag #hahamedutropstecken, eller chatta med mig om problemet på hahamedutropstecken.se/chatt.

Kommentarer
Majli

HAHAHAH DÖR SKRIKER GRÅTER

2015-02-22 @ 23:14:01
Julia

HAHAHHAHAHA.

2015-02-23 @ 11:44:52
URL: http://kindofjulia.se
lölkj

"Allt går åt HELVETE"
hahaahaahahhaahahahahahahahaahhaha

2015-02-23 @ 16:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0