Açai, pensionärer och konst

2015-02-24 / 19:49:00
 
Idag på Liljevalchs Konsthall.
 
Mmmm vilken mustig rubrik. Ni undrar va FAN kommer hon skriva nu. Förhoppningsvis något roligt. Ni verkade ju tycka det förra inlägget var så förbannat roligt av era kommentarer att dömma. Älskade dem. Var dock osäker på om de var ironiska eller ej. Satt ett tag och ifrågasatte min egen humor innan jag kom fram till slutsatsen att I don't give a föööööööööööck ifall det bara är Jag skrattar. För det gör jag. A lot. Det ska ni veta. 
 
SÅ, back to the rubrik. Açai. Ett mystiskt ord. SMAKA på det i munnen, allihopa. Vad kan det betyda? Är det...ett bord? Eller...en stol? Eller...en lampa? Jasså, det va ju roligt...eller tråkigt...eller jag vet inte. Hahahaha aah some good old Hey Baberiba referens
 
Neeej men okeej, jag och mamma gick till ett café/lunchställe igår p.g.a. en endaste liten orsak. JAG ville testa Açai Bowl, denna magiska ätbara sak. Açai är ett bär som finns i typ Amazonas och ska vara sådär sinnes-nyttigt och som alla fitnessiga bloggare bloggar om (I am now one of them). I alla fall, finns det Açai-pulver som man mixar med typ frysta bananer and shit och så blir det världens godast smet som man äter med frukter och nötter. Så det beställde jag och satt där lyckligast i världen p.g.a. 1) personalen trodde obviously att jag var ett hälsofreak som tar AÇAI BOWL med NÖTTER och en ORGANISK CHOKLADBOLL, och 2) jag hade längat efter den stunden fett länge. Och jag blev inte besviken, minsann! Testa, testa, testa hörrni. Jag åt min på Hälsohörnan. Ja ni hör ju själva. NYTTIGT.
 
Angående pensionärer var jag och mamma på bio igår. På morgonen väckte mamma mig genom att öppna dörren och säga: NÄR BÖRJAR DU EGENTLIGEN?!?. Mamma jag har sportlov. Aha. Sedan kom hon in igen efter ett tag och sa "Ska vi gå på bio? Det går en svartvit film jag vill se som handlar om en nunna i Polen på 60-talet" (!?!??!?!??!?!?!?!!!!!). Polen. Svartvit. Nunna. Ok sa jag. Den var långsam och tråkig. Men inte dålig, det kan jag inte säga. Eller jag FÖRSTÅR det bra med den, men det är ingenting man ser för att bli underhållen. Ida hette filmen. Förstår att ni alla var intresserade av titeln efter min makalösa beskrivning av filmen. Men juste, pensionärerna! Åh bion var kl. 15.45 på en måndag, vilket resulterar i en medelålder på ca 75 år. Så gulliga var dem. Lite hostattacker och kurrande magar var frekventa problem under föreställningen <333 dessutom satt alla kvar för att se eftertexterna i 10 min <333
 
Apropå konst, var jag och mamma på Liljevalchs vårsalong idag! SÅ BRA. Jättefint, verkligen. Gå dit, kostar bara en tia! Efter konsten gick vi och åt quiche-paj och sedan gick vi runt på Åhléns med varsin NYTTIG JUICE. 
 
Så för att sammanfatta: JAG ÄR EN EXCEPTIONELL MEDBORGARE SOM ÄTER AÇAI, TITTAR PÅ KONST, SER KULTURFILM OCH DRICKER JUICE. 

Kommentarer
VILL DU HA KAFFE ELLER KANSKE TE ELLER JAG VET INTE

dör.

2015-02-24 @ 21:03:03
alice

hahhahahhaha "eller jag vet inte........" älskar dessa KÖTTIGA inlägg du langat på sista tiden??! blög-queen iz bäk

Svar: Hahaha i'm BACK n i'm here to stayyy <333
Sonya

2015-02-24 @ 21:45:42
alice

ida vann btw oscar för bästa utländska film :-))))))

Svar: Vet, det va mammas starkaste argument
Sonya

2015-02-24 @ 21:46:37
Lölleigensomvanligtmenkanintesluta

Hahhahahahahaha alltså Monne strikes again!!!! Kan du göra ett reportage om henne? Typ varför hon är så intresserad av afrikanska kammar!?!?!

Svar: Hahahahhahahahaha jag dör
Sonya

2015-02-25 @ 12:03:48
ett fan eller ett fan jo ett fan

kvalitets blogg #1 humor drottning!

Svar: Vem kan detta vara?? Tack det värmer!!!!!
Sonya

2015-02-26 @ 01:58:21
JOSEFINE -

Svinbra blogg!! Älskar bilder + text. Du är rolig (och jag är inte sarkastisk). Keep it up!!! x

Svar: Tack såååå mycket!!!! Blir superglad :))
Sonya

2015-05-05 @ 16:36:02
URL: http://josefineeklunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0