this old town

2015-08-17 / 11:00:26
Untitled 
Paris? Non c'est Stockholm.
 
Untitled 
Vad har hänt med min hållning? Ändring måste SKE.
 
Untitled 
Glass från Lejonet & Björnen. Den gula är saffran och honung <3
 
Untitled 
Drömbalkong.
 
Untitled 
Burgare på Lily's burger med svamp och västerbottenost.
 
Untitled 
En cutie.

Bilder från i lördags när jag och Joel hade en heldagsdejt! Vi åkte till Gamla Stan där vi spatserade, åt glass och misslyckade med att hjälpa turister. Gamla Stan är så fint och fascinerande. Man tänker på all historia, hur sjutton dem kunde bygga alla hus, vilka hemskheter som har hänt i alla gränder och att den stadsdelen en gång var hela Stockholm.
 
I alla fall, när vi fick nog av alla människor (packat av turister) åkte vi istället till Hornsbergs Strand och Lily's Burger. Jag vet, jag vet, jag sa att jag skulle äta mindre kött. Och det gör jag också! De allra flesta dagarna i veckan är helt vegetariska för mig, utan att jag behöver tänka särskilt mycket på det. Det blir bara så! Men ibland tillåter jag mig själv att äta kött. Denna gång i form av en gudomlig hamburgare. Vi drack även varsin ENORM milkshake. Trodde inte att den skulle vara så stor!!! Drack dock upp hela. Man kan ju inte lämna?! Detta resulterade i det värsta illamåendet jag upplevt i mitt liv typ. Har aldrig mått illa av för mycket socker förut, det var en ny upplevelse. Så tips: dela på milkshakesen på Lily's Burger. 
 
Efter lunchen åkte vi hem och sov någon timme. Seriöst bästa som finns med eftermiddagstupplur. Mådde bättre men inte bra när vi lämnade lägenheten ännu en gång för at GÅ PÅ BIO! Vi såg PIXELS, ni har säkert sett trailern. Den handlar om att jorden blir invaderad av en annan planet i form av real life versions av 80-tals dataspel. Typ Pac Man osv. Anledningen till detta är en kapsel som skickades ut i rymden 1982 med just dessa spel, i hopp om att annat liv där ute skulle upptäcka den. JA, utomjordingar mottog kapseln, MEN missförstod det hela som en krigsförklaring. Alltså jag ÄLSKADE FILMEN. Nytänkande, nördig och härligt orealistisk. Chris Columbus at his finest. SE DEN. Betyget på imdb ger den inte rättvisa for shit. 
 
Den här veckan ska jag njuta av ledighet, packa inför flytten, umgås med familj och bästisar och ta vara på den sista tiden i Stockholm!

Kommentarer
Kriss

Haha vi får lägga till Lilys burger på vår ätlista också :)
Miss ya <33

Svar: Indeeeeed <33 miss u
Sonya

2015-08-17 @ 14:50:22
TAGGA BÄSTISAR

puss

Svar: <33333
Sonya

2015-08-18 @ 00:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0