Sweet and clear

2015-08-10 / 22:05:36
Untitled 
Untitled 
Untitled 
Untitled
 
1. Rosendals Slottsträdgård, 2. Jag på min filt, läser Plan B just nu, 3. Hemma hos Lovisa, 4. Mellis på Snickarbacken 7 idag. 
 
Måndag, takten på jobbet var LÅNGSAM. Hade inte orkat fixa matlåda till lunchen så jag satt ute på verandan och läste min bok istället. Det visade sig utklassa vilken matlåda som helst! Halvtimmen kändes så mycket längre med lite litterär underhållning. 
 
Bilderna består av lite saker jag haft för mig de sista dagarna! Igår ville jag ut i solen så jag tog mig ut på Djurgården till Rosendal där jag bredde ut en filt, läste, åt tonfiskmackor och en sockerkringla. Bara VAR helt enkelt. Helt underbart, kunde ha legat där hela dagen. Men, två timmar fick räcka innan jag åkte till mormor som bjöd på nyplockade bär och tunnbröd med gravlax. 
 
Idag efter jobbet mötte jag upp Lovisa (Löllow) på Snickarbacken 7. Där drack vi kaffe och jag åt en minimal avocadomacka. Blev ytterst besviken på storleken. Jag var SVINhungrig och in kommer en liten SNITT. Den var ändå god, men kunde ha ätit fyra. Eftersom att detta inte dög så promenerade vi hem till Löllow och gjorde pasta med stekta champinjoner. DET, var både mättande och gott, tack och lov. Av Löllow fick jag både låna en vegetarisk kokbok och en påse trattkantareller. Lyx!!! Tack för det Löllow. Vi hade det väldigt trevligt som vanligt ♥ Nu ska jag lära mig vego-rätter och kanske göra risotto på mina trattisar!
 
Hoppas ni tar vara på augusti, det verkar som att det blir sommarens bästa månad!

Kommentarer
Alice

Hahaha avomackan..... Kostar ju typ 45 spänn också :-))))) men ta deras grillade tryffelmacka m svamp nästa gång!!!! It iz 2 dieeee 4

Svar: Alltså tänkte verkligen ta den! :(( jaaaa men den kostar 45 på nytorget 6 också o den e mkt större!!!
Sonya

2015-08-10 @ 23:03:21
Lölz

Hahhahahaha EN SNITT
men serri det var fan en snitt!?!?!

Svar: Eller hur visste inte att jag var på COCKTAIL PARTY :///
Sonya

2015-08-11 @ 17:55:57
Linnea

Vad fina bilder, föll för dina solglasögon och Lovisas rum! Älskar din header också förresten! ;)

Svar: Tack så mycket!! Det värmer :))
Sonya

2015-08-11 @ 23:04:43
URL: http://glavensalin.blogg.se
Kriss

Jag saknar dig so much vill också ligga på en filt och bah va ☀️☀️

Svar: <333333 när du kommer hem blir det filtkalas!!!!
Sonya

2015-08-12 @ 09:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0