Hola Guapo

2015-08-08 / 20:03:58
 
guapo_effected 
letters_effected 
Alice hade stavat "Hola Guapo" med sitt fina halsband.

slippers_effected 
Toffelkalas.
 
mmm_effected 
nachos_effectedNachos i fritösen och grillade majskolvar <333

sunset_effected kopia 
Jag och Alice.

mojito_effected kopia alice_effected 
Bara bilder på mig och Alice??? DET VAR ANDRA DÄR OCKSÅ LOVAR. 
 
God lördagskväll!
 
Tog inte särskilt mycket bilder i Skåne, men här är några! En kväll hade mina kusiner en fest med Mexico-tema, vilket betyder mojitos, nachos, guacamole och miniatyr-hattar. Alla fick även en spansk/mexikansk/latinamerikansk version av sitt egna namn. Jag blev Xania [chanja]. Hur korrekt det är vet jag inte men huvudsaken var känslan. Festens tema ledde även till en intressant diskussion oss tjejer emellan, är den mexikanska kulturen verkligen okej att använda i det här syftet? Varför är det mer okej att ha små mexikanska hattar på sig, än att exempelvis klä ut sig som en arab? Att spela på vissa kulturer anses vara totalt opassande och respektlöst, men andra är helt okej att ha lite kul med. Vart går gränsen egentligen? Tänk på det ni!
 
Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Jag och Joel hade en långdragen pannkaksfrukost med Nutella. Vi tittade samtidigt på en dokumentär om en man som ville avlöja bluffare; magiker, medier och religiösa helare. Väldigt intressant och gripande! An Honest Liar hette den, verkligen sevärd. Något han sa var att vi människor tror på det vi behöver tro på, inte det vi vill tro på, som vi ofta hävdar. Att erkänna sig lurad är svårt, och i exemplen i filmen så har människor lagt ner massivs med pengar och engagemang i något som visat sig varit totalt falskt. Det blir ett för stort nederlag att erkänna det, så istället anklagar man mannen som avslöjar sanningen för en bluff. Han vill ju bara hjälpa människor att finna förståndet och spara sin pengar till något vettigt. Världen och människan är fascinerande. Anyways, se den!
 
Annars har jag idag fokuserat på att hålla humöret uppe, uppskatta det jag har samt vila upp mig inför min sista arbetsvecka. Om det är sol imorgon tänkte jag hitta en solig plats och parkera mig där med matsäck och allt. Om någon vill följa med, hojta till! Jag vill gärna ha sällskap <3
 

Kommentarer
Alice

Myyyyyyz !!!! Omg längtar redan till nästa sommar.... //gråtemoji

Svar: <33333
Sonya

2015-08-10 @ 23:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0