Fan inte mig det är fel på

2015-08-23 / 17:26:31
Untitled 
Untitled Untitled
 
Igår var mammas sista semesterdag och därav den sista heldagen vi kunde spendera tillsammans innan jag flyttar. IMORGON HÄNDER DET. Jag lämnar Stockholm för första gången i mitt liv på obestämd tid. I alla fall, jag och mamma tog en långpromenad ut på Djurgården och Rosendal. Haha JA jag gillar Rosendal. Typ det enda jag bloggar om. Dock är det extremt dyrt. Alltså på riktigt, deras små baguettemackor, kanske sju centimeter långa med parmaskinka på, kostar 95 kr. NITTIOFEM KRONOR. ÄR DEM HELT JÄVLA DUMMA I HUVET. Det måste finnas någon slags RIMLIGHETSSKALA dem kan gå efter. 95 kronor är moraliskt fel. Men om ni går dit och fikar, lägg 48 kronor på morotskakan. Den är faktiskt jättegod och dem är kända för den sa mamma. Mamma har alltid rätt. 
 
Nu till något helt annat. Får sådana där härliga notiser från SvD-appen varje dag som gör att jag håller koll på vad som händer i världen och till synes verkar vara en väldigt intelligent människa men egentligen inte kan gå djupare in på något ämne mer än en mening. Typ såhär kan en konvo få mig att se ut:
Nån person: Fan hemskt med Grekland och krisen ju
Jag: Aa dem röstade ju nej i folkomröstningen här om veckan *thank u SvD*
Samma person: Jaha, ja juste. Vad handlade den omröstningen om nu igen?
Jag: ...
Jag: ...Stödpaket...(???)...
 
ANYWAYS. Fick en sådan notis häromkvällen. En Sifo-undersökning som visar hur svenskarna röstar i nuläget. Den visade på en kraftig ökning för SD, egentligen inte alls oförväntat eftersom alla SVIN till människor är så JÄVLA KORKADE. Men jag blir ändå såååååå himla arg. Hur ointelligent kan man vara. Både de som röstar RASISM och de andra partierna som inte tar upp integrationsfrågan på riktigt. FUCKING GÖR NÅGOT. Man själv har liksom ingen makt man ba sitter och tittar på medan historien repeterar sig själv. Man skrollar igenom Facebooks kommentarsfält och blir på riktigt mörkrädd. Det är SÅ JÄVLA ILLA. Vem har uppfostrat dessa människor? Har dessa människor inte fått någon utbildning alls? Sunt förnuft? Empati? Självdistans? Kallar mig härmed utomjording för vill inte i någon situation alls falla under samma kategori som dessa idioter. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0