These hoes be doin research

2015-04-29 / 17:47:00
 
 
Hej.
 
Jag har som vanligt briljerat som en trogen bloggerska. Lyst som Davids stjärna med min frånvaro. MEN jag tycker faktiskt att jag är extremt trogen bloggerska, trogen till min egen blogg så att säga. Jag gick nämligen in på den nyss och ba fyfaaaan vad snygg den är. Min blogg alltså. Smell it, smell it, now take it suckers. Jag äger.
 
Nog om det. Idag var jag inte i skolan, utan hemma. Jag förberedde nämligen inför ikväll, då jag och mina två bröder kommer befinna oss på ett nattåg mot Åre. För lite skidåkning. Aaaaah bara längtar inte ni också efter att få se SNÖ igen!? Va! Lite slask!? Trevligt. Nej men det kommer säkert bli kanoners. Och just det, jag fyller år imorgon. 19. Sista tonåret! Spännande. Missar även mösspåtagningen p.g.a. resan till Åre. Tänker inte ens gå in på min ångest över det!!!
 
Positive spirits. Studenten närmar sig med stormsteg! Mina inbjudningar är utskickade, mamma håller på att fixa plakatet och diskussionen om vad det ska vara för mat på min mottagning kommer upp ca varje dag. I don't mind, finns det något bättre än att prata om mat? Dessutom studentmottagningsmat!!! The best kind of food is studentmottagningsfood. Än så länge finns pajer, pastasallad och kyckling på min meny. Feel that water in yo mouth, feel it. Embrace it.
 
Så fort någon pratar om studenten, typ hur det kommer vara på utspringet, diskussioner om champagnefrukost osv osv, får det mig att typ DÖ. Jag blir liksom nervös, positivt nervös, typ som när man är på väg in till en arbetsintervju eller audition (för det händer ju ofta??????). Ni vet?? Ja? Nej? Man blir så exalterad fast också samtidigt väldigt rädd och det är så mycket känslor att man inte vet vad man känner. EN sak vet jag dock, och det är att jag kommer gråta FLODER. TSUNAMIS. Tyyyyypiskt mig. När något är för överväldigande brister jag i tårar. Och kan oftast inte sluta. Jag ba fortsätter och fortsätter och fortsätter. Och sen blir det lugnt. Sen säger någon något sorgligt/roligt/hemskt/sjukt och då börjar det all over again. Life of me.

Måste bara wrap this up med att säga att jag är fruktansvärt taggad på studenten och livet efter den. Det må vara arbetslöshet, fattigdom och ångest men jag bryr mig inte. Har redan alla dem där sakerna nu!!! Och I am doing just fine!! Livet är en fin sak.
 
P.S FUCK ATT BIG SEAN OCH ARIANA HAR GJORT SLUT FUUUUUCK ÄLSKAR DOM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0