Tell me who I am

2015-04-06 / 19:08:23
 
Idag var jag och Joel ute på stan för jag ville hitta en jacka eller kappa. Alltså jag slog knut på mig själv. Jag vet seriöst inte vad jag har för stil!!! Jag ser saker och kan inte avgöra om jag gillar det eller inte. Har även märkt att jag brukar falla i "trend-fällan". Att jag vill ha saker bara för att det är eftertraktat och att andra vill ha det. HUR TRÅKIGT ÄR INTE DET. Trodde mer om dig Sonya, usch. Typ undermedvetet tänker jag "ja men en sån där vill ju alla ha så då vill jag också det". Samtidigt vill jag vara min egen och originell. OCH SAMTIDIGT vill jag inte sticka ut för mycket så att folk tittar. Jag vill bli uppmärksammad men inte utstirrad.
 
Och det finns typ tio olika stilar jag gillar! Jag vet att man kan blanda vissa så det blir snyggt, men det finns ju fan en gräns. Att blanda beachy surfer girl med uppfixad fashionista känns SÅDÄR. Hahaha jag är varken surfer girl eller fashionista fyi. Det ENDA jag är säker på är att jag gillar bekväma kläder. Jag gillar ju Brandy Melville väldigt mycket för deras supermjuka material och one size-storlekar but who am I kidding så kan jag ju inte se ut för alltid. Alltså vet inte vem jag är!!!!!!!!!! (När det gäller kläder!!!!!!!!!)
 
Känner någon igen sig? Kan någon tipsa om affärer/hemsidor med snygga kläder? Alla förslag är bra förslag! OCH kan någon som känner mig snälla put a label on min stil så att jag kan utgå i från något när jag ska ta ställning om ett plagg. Har varit såhäääääär nära på att beställa hem plagg som jag en vecka senare ba VA!?!
 
Detta inlägg blev om något dödsviktigt (NAT) märker jag nu. Men det handlar faktiskt om min identitet. Vem är jag egentligen? Vem vill jag vara? Vilket statement vill jag göra? Etc etc etc. Jag erkänner att jag på många sätt är ytlig när det gäller mig själv. Men vem är inte det egentligen? (ni som inte är ytliga käften vi som är ytliga försöker må bra här)
 
P.s Uppskattar alla era kommentarer! Ni vet vilka ni är :') <333

Kommentarer
Kriss (och milli telepatiskt)

Prova Dea Axelsson! skitfina grejer!detta va ett skämt

Svar: Hahahahah käften på er, Flash är bättre
Sonya

2015-04-06 @ 20:53:34
milli

dör. skrattar högt. även hört att desigual har fina o ganska simpla kläder, typ bara enfärgade basic kläder liksom

Svar: Hahahahaha desigual är fan bäst
Sonya

2015-04-06 @ 22:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0