Adam lives in theory

2015-04-03 / 10:36:02
 
Gooooooood mooooooorning Vietnam!!!!!
 
Sitter vid mitt skrivbord i skrivande stund med Lauryn Hill Unplugged i högtalarna <33. Har även en to do-list framför mig som jag skrev igår kväll innan jag släckte nattlampan. På den är faktiskt en punkt BLOGGA. Haha resten är så jobbigt t.ex. "dammsuga". Så självklart börjar jag med det roligaste. Det är ju påsklov och allt! Ni som ska till Bali, Maldiverna, Kanarieöarna, plz dont share it. The avundsjuka will eat me alive.
 
IDAG ska jag och Joel, efter jag gjort allt på to do-listen, äta hamburgare. Det ska bli såååå gott. Ja. Har inget mer att säga om den här dagen.
 
IGÅR fick jag reda på att jag har fått sommarjobb! På kommunen. På ett hem för dementa och somatiskt sjuka. Har någon gjort detta!? Är legenden sann, behöver man torka deras rumpor när de går på toa!? Snälla ge mig svar. Så jag vet vad jag har framför mig och mentalt kan förbereda mig. Det är bara i tre veckor i slutet av sommaren. Jag kommer att klara det med bravur.
 
I FÖRRGÅR kom jag hem från skolan, lämnade min väska och gav mig sedan ut på stan igen. Alltså det är så skönt att bo i stan nu, jag tar en buss precis utanför mig och efter fem minuter står jag på Brandy Melville på Kungsgatan!!!!! Förut tog det en halvtimme. Har blivit så bortskämd med den kollektiva smidigheten. Om jag måste vänta i fler än två minuter på en buss så ba ååhååhåhhhhh. I alla fall, på Brandy Melville köpte jag världens mysigaste grå sweatshirt, avklippt och magkort. Vill ha på mig den varje dag nu!!! Det är den ni ser på bilderna hehe.
 
IMORGON ska jag med Joel till hans släkt i Eskilstuna och fira påsk. Längtar!! All påskmat och godis<33
 
Nej hörrni, nu måste jag fortsätta med min to do-list. "Gå ut med soporna" står på tur.

Kommentarer
Lovisa Flink Ekéus

Wow, vilken tröja! Otrolig!
P.s jag har sommarjobbat på ett dementhem i Dande, det som ligger där du bodde förut, Soltorpsvägen??? Man behövde inte torka skit, bara typ prata med alla gamlingar. Hälla upp saft etc. Det värsta var att en fick en hjärtattack och typ var död i en minut och det var bara jag där. Så observera att det kan hända sjuka saker, men det var jättekul annars!!!

Svar: Omgggg panik ju!!!!!! Ska förbereda mig på sånt helvete du!!
Sonya

2015-04-03 @ 15:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0