Cotton candy

2014-10-31 / 12:58:02
 
Kommer ni ihåg att jag skrev att jag ville ha en rosa fluffig tröja? Jag hittade en!!!!!! Den är perfekt. 249 kronor från H&M. Den ser väldigt uringad ut men den är faktiskt inte det.

Who you gonna call?

2014-10-28 / 11:29:00
 
Igår var vi på Berns där det var Halloweenfest! Jag hade på mig en fin guldig mask bara, och Joel en batman-mask. Tyvärr var det inte alls kul där, seriöst hela Stockholms ungdomar var där kändes det som. Man blev igenklämd så fort man försökte ta sig till en annan våning. Så vi åkte hem ganska tidigt. Dock var det ju kul att se allas olika utklädnader!
 
Ikväll ska jag ha myskväll med Kriss och Milli, precis vad jag vill efter kvällen igår. Men innan det ska jag och pappa skruva ihop min nya garderob och sedan ska jag på ett träningspass som heter "abs & ass". Lär bli intressant.
 
P.S Omg märkte nu att det saknas ett H i photography under bilden på mig i menyn. Photograpy. Får panik.

Turquoise seas & ocean breezes

2014-10-27 / 13:00:00
 
Hittade dessa bilder i kameran från i somras. Tog dem i Sofieros Slottsträdgård med mamma. ♥

Skansen

2014-10-26 / 18:16:00
 
Har haft en så bra dag med Joel på Skansen! Vi åkte dit vid klockan två och gick runt där ett par timmar. Vi såg björnar, lodjur, vargar, ugglor, järvar, påfåglar, grisar m.m. Och så köpte vi varsin påse med varma brända mandlar som vi gick runt och åt. Världens godaste sak typ! Supermys var det. Enda minuset var kjolen jag hade på mig som seriöst blåste upp som Marilyn Monroe's vita klänning 24/7. Det var jobbigt.
 
Efter Skansken åkte vi och åt på Pizza Hut ♥♥♥ Nu är jag hemma och ska snart ta itu med innehållet av hela min garderob som ligger på min säng. Vi har ju flyttat, mamma och jag! Så nu packar vi upp varje dag. Problemet är att jag inte har nånstans att lägga kläderna. Har inte fixat en garderob eller annan förvaring till mitt rum än. Kan visa lägenheten i ett separat inlägg när vi har fått lite ordning. Bor numera inne i storstan i alla fall! Mer om det snart.

RSS 2.0