'Nuff said

2014-11-28 / 21:02:30
 
 

Stabilt

2014-11-25 / 16:14:52
 
Inte mycket som går lätt idag måste jag säga! Har precis gjort klart en franska redovisning som är tre minuter lång. Min lärare säger alltid när man frågar hur lång den ska va att "prata i alla fall i några minuter!". Några MINUTER!!?!?=!)"#=)!" Asså att prata franska i fler minuter tar typ två veckor för mig att förbereda. På riktigt. Finns inget mer ospontant för mig än att prata franska. Jag är ofta så att om jag vill säga något på en lektion så räcker jag upp handen och gör det. På franskalektionerna sitter jag där tyst och har en miljard saker jag vill säga men istället så ba "Haha! Oui! Oui! Je m'appelle Sonya hehe!". Har läst franska sedan sexan goddamn it borde kunna mer vid det här laget. Men NEJ. I can NOT. Life goal: kunna flytande franska. Kommer uppnås vid en ålder av ca 95 om det fortsätter i denna takt. Nu ska jag gå och hämta ut ett paket på posten. Ciao!!!! 

These songs of freedom

2014-11-24 / 13:14:00
 
Lite bilder från fotolektionen i fredags! Längtar så fruktansvärt mycket till jullovet. Enligt mig är det lovet bäst. Räknar inte sommarlov som lov, tycker det är som ett helt liv mellan skolåren. Man tänker ju alltid tillbaka på somrarna som att de hade en speciell stämning och känsla. Det är olika varje år. I alla fall för mig. Det känns inte som lov utan som en tidperiod i livet. Eller!? Kanske bara jag.
 
Men, det är bara fyra veckor kvar! Lite sorgligt hur man alltid längtar till något annat än där man är. Förut längtade jag till höstlovet, nu till jullovet, sen till studenten, sen till vuxenlivet, sen till familjelivet, sen till pensionärslivet. Fast det är väl så vi fortsätter jobba. Vi behöver nya mål hela tiden. Men ibland vill man kunna stanna upp och bara njuta av det stadie man är i nu. Och andra gånger vill man bara stoppa tiden och aldrig bli vuxen. Som ni märker är jag kluven. Har väl en 18-årskris, om det nu finns haha. Kanske Saco-mässan på fredag kan spread some clarity över situationen för mig.
 

These kids wear crowns

2014-11-23 / 18:50:51
 
Igår morse klockan halv tio kom pappa och hämtade mig. Vi plockade upp Jojo och Martin och åkte sedan mot Stavsnäs för att hinna med båten ut till Sandhamn. Hela släkten stod på kajen när vi kom och efter en halvtimmes båttur var vi framme! Min faster Pejan fyllde 50 och hade dagen till ära hyrt ett hotell för vår stora familj. Vi åt lunch, gick tipspromenad, badade bubbelpool och bastade. Sedan åt vi middag på kvällen, som var så god! Många fina tal hölls och inte ett öga var torrt efter.
 
Min släkt är världens bästa, och jag tror få familjer har en sammanhållning som våran. Vi kusiner är bästa vänner, och man är alltid välkommen hos alla pappas syskon. Så otroligt generöst och snällt att arrangera övernattning och fest för alla! Kunde inte vara mer tacksam för att dessa människor finns i mitt liv. Älskar er!

Getaway

2014-11-10 / 13:25:41
 
I lördags åkte jag och Joel till Trosa! Lotta fyllde år i veckan så vi firade henne med middag och sedan brunch på söndagen. Jag och Joel hade köpt te, ljus och en julig disktrasa till henne haha. Pappa fick en skjorta och strumpor pga fars dag/försenad födelsedagspresent. Vääääldigt mysig helg!
 
Började tänka på mina föräldrar igår. Man tar dem så för givet, att de alltid kommer finnas där. Men tänk när de inte gör det. Oavsett om det är imorgon eller om 30 år. Det kommer göra så fruktansvärt ont. Det är en sådan trygghet att ha dem. Dem säger hur man ska göra saker, och hur man inte ska göra. Dem hjälper alltid! Ställer alltid upp för en. Usch, blev så ledsen när jag tänkte på det. Men istället ska jag uppskatta att de finns här och nu, när det är så många barn som knappt har fått träffa sina föräldrar.
 
Detta lär bli veckans dilemma för mig, att försöka att inte tänka på detta. Ber om ursäkt om jag har gjort så att det blev erat dilemma också haha. Behövde vädra mina tankar!

RSS 2.0