make a gif

2014-03-23 / 10:23:20
 
Heeey.
 
Kolla en gif på fyra av fem OUTFITS jag hade denna vecka. I måndags så tänkte jag att nu ska jag vara bloggig och ta outfitbilder. Sutade med toalett-selfies. Och jag glömde att ta bild i torsdags. Aja can't blame a girl for trying!!! Ville göra en fin gif också och har testat typ alla gif-makers som finns men inga funkar ju. Så nu blev det ett fult MAKEAGIF.COM nere i hörnet. Diskret.
 
Nog pratat om historien bakom gifen. Igår var jag på Flashdance med pappa! Den var så hiiiiimla bra. Asså Hanna Lindblad, holy shit. Finns det något den kvinnan inte kan göra?!?!? En sångröst som en ängel och dansar som en gud. Tycker det var så bra att hela ensemblen var erfarna med några år på nacken, det blir verkligen kvalitet då! Dock väldigt synd att Rennie Mirro hade brutit foten och blev ersatt, i och för sig av Linus Wahlgren som också är otroligt duktig, men hade sett fram emot Rennie! Karl Dyall var också sjukt imponerande, 47 år och allt. 17 maj ska jag se honom och Rennie i From Sammy With Love! Lär bli det bästa jag någonsin sett.

No place like London

2014-03-17 / 17:49:52
 
1. Ed's Diner
2. Covent Garden Piazza
3. Lancaster Gate Tube Station
4. Snog Frozen Yoghurt Bar
5. Notting Hill
6. Borough Market

Har en sån där app på min mobil som räknar ner till valfri dag, och jag har såklart lagt in avresedagen till London med Kriss och Milli. Idag visar den 28 dagar! Det ska bli så sjukt kul. Och vårt hotell är superfint, här kan ni titta på det om ni vill.
 
Det bästa är att Kriss aldrig har varit där så jag och Milli ska visa alla våra favoritställen. Satt och tänkte och kom fram till att detta blir min femte gång i London! Sjukt. Åkte dit första gången med mamma 2010, sedan dess har jag varit där med pappa ett par gånger och ensam med Löllow. Blev verkligen kär i London och åkte dit så fort jag fick chansen, på ett eller annat sätt. Ska bli så obeskrivligt kul att åka tillbaka!

You got me feelin' brand new

2014-03-10 / 18:04:56
 
 
 
Var ute och promenerade igår med Joel. Det var så varmt, typ 12 grader eller nåt! Är så glad över att våren kommer.

Cleopatra

2014-03-08 / 17:10:11


Idag åt jag lunch med Kriss och Milli på Petite France, sååååå gott. Vi alla åt croque Madame <333 Om ni inte har varit där är det ett måste för er att besöka. Efter lunchen promenerade vi längs Norr Mälarstrand i solen, så härligt att det för en gångs skull inte är ett enda moln.


Och igår var jag och Joel först på Naturhistoriska och Cosmonova där vi såg en film om korallrev i Stilla Havet. Jag älskar cosmonova, vill se varje film i sånt format. Sedan åkte vi till Medelhavsmuseet och tittade på egyptiska saker från flera tusen år före Kristus! Sjukt. Bra fredag!!!

RSS 2.0