Pull & Bear

2014-06-22 / 12:05:40
 
Längesedan jag visade grejer från garderoben! Så här är det senaste jag har införskaffat.
 
♥ Suuuupertunn och mjuk långärmad ljuslila t-shirt från Weekday's rea. 50 spänn!
 
♥ Kjolar, likadan modell fast olika färger, från Pull & Bear. Köpte dem i Spanien, fast kedjan finns i andra länder också.
 
♥ Väska, också från Pull & Bear och Spanien!

Midsommar

2014-06-21 / 15:51:25
 
Igår firade Joel och jag midsommar med trerätters middag, skagenmacka sedan fläskkarré + färskpotatis + bearnaise + lite västerbottenpaj och sedan chocolate chip muffins med grädde och jordgubbar. HEHE matkoma x50000. It was very nice indeed!

Little bit of summer's what the whole year's all about

2014-06-17 / 16:41:09
 
Några av mina favoritbilder på min tumblr atm. Följ gärna mig om ni har en tumblr, hade varit kul med lite swedez att följa!
 

You're cool enough to kick it

2014-06-17 / 09:51:14
 
Lite mer bilder från Speejjjn! Bild 1-3 är från katedralen som låg precis där vi bodde, som sagt sinnessjukt vacker och stor. Ser ni hur liten jag är jämfört med pelaren!? Sedan är det lite bilder från vår hike upp på berget till ett fort, lite från Picassomuséet, stranden och fina blommor. Längtar tillbaka till vädret där, för här hemma är det inte ens sommar känns det som :(

Mercado

2014-06-11 / 18:47:48
 
Nära oss i Malaga låg en marknad där man kunde köpa mat. Grönsaker, frukt, nötter, fisk, kött, ja allt egentligen. När jag blir vuxen skulle jag vilja handla all min mat på sådana ställen, känns mycket bättre! Och roligare! Som förr i tiden, man får peka på vad man vill ha och säga hur mycket. Plus att det var ett paradis för den som gillar att fota!

Midnight Daydream

2014-06-10 / 21:33:33
 
Kom hem från Málaga i söndags natt! Har haft fyra sköna dagar med mamma. Vi har powerwalkat/joggat varje morgon, solat, badat och gjort lite kulturella saker. Vi gick på Pablo Picasso-muséet (han är född i Málaga) där det fanns massor av fina målningar, och även själva huset var väldigt fint. Sedan var vi inne i en enorm katedral, Catedral de Málaga, som var såååå vacker. Man blev helt mållös. Näst sista dagen gjorde vi en hike upp på ett berg där det finns ett gammalt fort på toppen. Väldigt fint det med, särskilt utsikten!
 
Förutom att jag har saknat Joel like a mental person har det varit jättehärligt! Köpte matchande armband till oss, ett med ett J på till mig, och ett S till honom. Hihi.
 
Och imorgon får jag sommarlov! Jippieekaaajeeeej. Bye!!!

Monday

2014-06-02 / 21:27:27
 
Idag cyklade jag till skolan och kom hem svettig (ca 100 uppförsbackar hem till mig) så bestämde mig för att jag kunde svettas lite till och satte mig på balkongen med mamma och skrev på ett reklamarbete jag håller på med. Det gick bra, är i princip klar nu! Det är en reklamkampanj för vårt egna godis.
 
Tog lite bilder på balkongen bara för jag hade fotosug!

June

2014-06-01 / 21:13:37
 
Asså det är juni idag! Hur sjuuuukt. Så säger man varje år.
Förra juni tog Alice studenten, jag köpte min favoritbikini, hängde med Kriss, och sedan åkte jag ner till Skåne för att påbörja min sommar i kiosken.
I år kommer jag vara hemma, försöka övningsköra, ta det lugnt, va med kompisar, Joel, ja. Denna sommar kommer nog bli ganska spontan, har ett datum som är spikat, annars kan jag göra som jag vill. Åker väl till Skåne en sväng också. Får se hur allt blir! Blir nog bra. Mitt sista officiella sommarlov!
 
Vill verkligen damma av kameran och börja ta bilder igen. Saknar verkligen det. Så det ska jag försöka göra!

RSS 2.0