Struggle Hustle Soul Desire

2014-07-29 / 15:34:00


 


 
Ooooooj vad längesen jag blogga. Senast jag skrev skulle jag till Italien. Hade det fett bra där med ma girls. Bodde i ett superfint hus uppe i bergen, besökte Cinque Terre och Pisa, och åt massor av glass. Vädret var inte alltid kanon, men det var mysigt med lite regnoväder ibland så man kunde stänga in sig och titta på film med gott samvete.
 
När jag kom hem från Italien dröjde det bara ett par dagar innan jag, Joel och mamma satte oss i bilen för att åka till Skåne. Joel var här i hela nio dagar. Igår flög han hem till Stockholm. Vi har haft det sååååå bra!!! Bästa nio dagarna ever. Vi var i Danmark, i Helsingborg, på stranden, på bio, på cykelturer, promenader etc. Vädret har varit amazeballs under hela tiden. Sjukt att det inte gååår att bli trött på en människa. Looove him!!
 
Nu har jag åkt på en förkylning. Febersvettades ett par nätter och har en hosta som får folk att tro att jag är döende. I am not. Har dock en slemboll i halsen the size of Texas, men det ska vi EJ prata om. Fattar inte, har aldrig, jag menar ALDRIG varit sjuk under en sommar, men nu bröts det mönstret. Hoppas bara att detta är första och sista gången!!!
 
SÅ. Där fick ni en uppdatering om vad som händer/har hänt. Stannar i Skåne en vecka till sedan bär det hem till Estockholmatos!

Italy

2014-07-08 / 15:07:04

Ska snart gå till bussen för att ta mig till Telefonplan där jag möter Milli och pappa och åker till Skavsta för att ta ett plan som tar oss till Pisa där Kriss väntar med en bil som ska ta oss till lilla staden Lucca. LÅNG MENING!!! Puh. Här e photo booth bilder på mig för att visa lite excitement. C ya later<33333

Milou

2014-07-02 / 21:31:52
 
Pappa och hans Lotta har skaffat en valp, Milou heter den! Vi har ju även en annan hund sen förut, Tosca (dock inte mopsen ni ser på några bilder). Milou är en CockerPoo (haaaaahaaaaa) d.v.s. en blandning av amerikansk cocker spaniel och pudel. Han är så fruktansvärt söt och busig och kramgo. The perfect puppy! Jag och Joel var och hälsa på i Trosa från igår till idag och då kunde jag ta lite bilder på gänget.

RSS 2.0